BIORESONANTIE - JE LICHAAM IN BALANS

Datum
ma 6 nov 2017 00:00 - vr 10 nov 2017 00:00
Organisator
Gaby Hoogendoorn
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Inzicht - Bewustzijnscentrum Bala

Zit je niet lekker in je vel, reageer je allergisch op voeding of producten, ben je chronisch verkouden of ervaar je andere fysieke klachten?

Tijdens de zorg voor een ander schieten eigen behoeftes en gevoelens er vaak het eerste bij in. Toch is het van belang om regelmatig tijd en aandacht aan jezelf te besteden. Aandacht voor jezelf helpt je je mentale fitheid te behouden of versterken en je beter te wapenen tegen de uitdagingen die dagelijks op je pad komen. Ook kun je beter voor anderen zorgen als je goed voor jezelf zorgt. Hoe besteed jij aandacht voor jezelf?

Bioresonantie is een methode die het lichaam zelf aanzet tot herstel. Met behulp van bioresonantie kan getest worden welke organen en meridianen verstoord zijn, of het immuunsysteem ondersteuning nodig heeft, of de uitleidingsorganen zoals nieren, lever, darmen, longen en lymfesystemen behandeld moeten worden en wat de specifieke belastingen of allergieën van de client zijn zoals: bacterie, virus, schimmel of parasiet.

In de week van de mantelzorg is er ruimte voor mantelzorgers om dit te laten controleren. Spreekt dit je aan, heb je klachten of wil je eens ervaren wat mijn behandelingen voor jou kunnen betekenen, dan zie ik je graag voor een behandeling in mijn praktijk.

Bijdrage in overleg..

Gaby Hoogendoorn

 
 Registratie gesloten
 
7