MEDITATIE EN KLANKBELEVING

Datum
vr 22 mrt 2019 20:00 - 21:30
Organisator
Yvonne Langelaan en Giel Ketting
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala

De helende werking van klanken en geleide meditatie

Even tot rust komen of gewoon een moment voor jezelf? Een klanksessie nodigt je uit om even helemaal niets te hoeven doen of te moeten en alleen maar te luisteren.

Klanken hebben een helende werking op lichaam en geest. Ons lichaam bestaat voor minstens 70 procent uit water. Klanken brengen water in beweging en door de trillingen gaat alles weer stromen. Een klankervaring is een zachte aanraking met helende en zuiverende klanken die je lichaam weer in een natuurlijke staat van ontspanning brengen. De uitwerking van een klankbad, in combinatie met geleide meditatie, is diepgaand.Tijdens het aanslaan van de schalen en drums hoor je prachtige klanken, voel je trillingen en sensaties waardoor je als het ware ondergedompeld wordt in een mooi klankbad.

Het effect is niet alleen ontspanning maar ook een voelbare diepe aanwezigheid van aandacht. Het werkt helend en zuiverend en is een hele prettige en bijzondere ervaring. Je ervaart diepe ontspanning, verstilling, harmonie en balans. Terwijl jij comfortabel ligt (of zit) begeleiden wij je op je innerlijke reis.

Wil je zelf ook een klank- meditatie beleving meemaken?

Laat jezelf meevoeren op de prachtige en diepgaande klanken van de melodische drum, oceaandrum, klankschalen, Koshi chimes, windorgels, rainstick die Chiel bespeelt en de warme stem van Yvonne die je begeleid in je ontspanningsproces. Je bent van harte welkom!

Yvonne Langelaan en Chiel Ketting

  • Jouw bijdrage voor deze prachtige avond is € 20,-
  • Inloop vanaf 19:45 zodat je jezelf rustig kunt installeren en we om 20:00 gelijk kunnen starten...
 
 Registratie gesloten
 
13