OPSTELLINGSAVOND

Datum
do 18 apr 2019 19:00
Organisator
Sylvia Monten en Mirjam Halkes
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Creatie - Bewustzijnscentrum Bala

Als liefde en levenslust weer gaan stromen in jou worden alle betrokkenen in jouw (familie-) systeem/omgeving daar door aangeraakt. Nieuwsgierig naar opstellingen of ken je het systemische werk al en wil je je er weer eens een avond bij zijn om je te laten inspireren en aanraken? Nog enkele plekken voor representeren op deze laatste 'klassieke' opstellingenavond van dit voorjaar (in juni "Summer Love"; een special over de liefde!). Deze avonden brengen steeds weer prachtige en krachtige inzichten voor de vraagstellers en de representanten. Laat je verrassen!

Familie-opstellingen of systemisch werken inspireert steeds meer mensen. En dat is niet voor niks! We denken van alles te weten, te begrijpen en toch is niets zo moeilijk als uit je eigen patronen te stappen, je hart te volgen of voluit te leven. Er lijken soms drempels te zijn die nauwelijks met logica of gezond verstand zijn te verlagen, laat staan op te heffen. Juist dan is een systemische aanpak effectief en laagdrempelig. Het enige wat het vraagt is een open houding en gezonde dosis nieuwsgierigheid. Doordat we werken met representanten kan informatie aan het licht komen die tot op heden niet zichtbaar was. Dat is precies wat een opstelling doet: het onzichtbare zichtbaar maken! Hierin ligt een transformerende kracht die als vanzelf door de vraagsteller kan worden ervaren.

Ben je nieuwsgierig naar hoe systemisch opstellen werkt en wil je dat wel eens zelf ervaren? We nemen je graag mee in de wonderlijke en diepgaande werking van systemische opstellingen. Ook als je al wel ervaring hebt een mooie manier om je weer eens met het systemisch wetende veld te verbinden. Als representant kom je ook in de unieke gelegenheid om een scala aan ervaringen op te doen, die vaak ook raken aan jouw eigen persoonlijke thema's.

Op een opstellings-avond is er ruimte voor twee familie-opstellingen, waarin je kunt representeren of zelf een vraag inbrengen. Op de dagworkshop maak je daarnaast ook nog uitgebreider kennis met systemisch werk en doe je persoonlijk een paar kleine opstellingen aan de hand van een thema of situatie in je leven. Op de avonden en dagen zijn er steeds 2 plekken voor vraagstellers.

Sylvia en Mirjam nodigen je van harte uit!

Sylvia: 06 4169 69 36 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mirjam: 06 26 22 00 55 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelname deelnemer/representant: € 15,-, vraagsteller € 95,- incl btw en thee/fruit/lekkers.  
Als ZZP-er of bij vergoeding door werkgever is je deelname (excl. btw) als deelnemer voor een avond € 25,- en als vraagsteller € 125,-.

Als vraagsteller is het helpend en vragen we je om minimaal één keer als representant bij ons of elders ervaring te hebben opgedaan. Mocht je een vraag willen stellen en je hebt nog geen ervaring met systemisch werk, neem dan even contact met ons op.

NIEUW: zomervierdaagse Systemisch Zielswerk in Drenthe – ma 8 juli tm do 11 juli
Een prachtige zomermidweek je verbinden met jezelf door Systemisch Zielswerk: stil staan en connectie maken met je ware essentie aan de hand van oefeningen en inzichten uit de wereld van het systemisch werk. Je kunt je vragen en thema’s onderzoeken en rust en ruimte ervaren door de helderheid die je dat geeft. Er is ook alle ruimte voor verstilling, reflectie, voelen en weer ontdekken wat voor jou wezenlijk is in je leven. Voor meer informatie kijk op www.zielzicht.nl

 
 

Alle datums

  • do 23 mei 2019 19:00
  • do 19 sept 2019 19:00
  • do 17 okt 2019 19:00
  • do 14 nov 2019 19:00
  • do 12 dec 2019 19:00