OPSTELLINGSAVOND

Datum
do 14 nov 2019 19:15
Organisator
Sylvia Monten en Mirjam Halkes
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Creatie - Bewustzijnscentrum Bala

Als liefde en levenslust weer gaan stromen in jou worden alle betrokkenen in jouw (familie-) systeem/omgeving daar door aangeraakt. Nieuwsgierig naar opstellingen of ken je het systemische werk al en wil je je er weer eens een avond bij zijn om je te laten inspireren en aanraken? Deze avonden brengen steeds weer prachtige en krachtige inzichten voor de vraagstellers en de representanten. Laat je verrassen!

Familie-opstellingen of systemisch werken inspireert steeds meer mensen. En dat is niet voor niks! We denken van alles te weten, te begrijpen en toch is niets zo moeilijk als uit je eigen patronen te stappen, je hart te volgen of voluit te leven. Er lijken soms drempels te zijn die nauwelijks met logica of gezond verstand zijn te verlagen, laat staan op te heffen. Juist dan is een systemische aanpak effectief en laagdrempelig. Het enige wat het vraagt is een open houding en gezonde dosis nieuwsgierigheid. Doordat we werken met representanten kan informatie aan het licht komen die tot op heden niet zichtbaar was. Dat is precies wat een opstelling doet: het onzichtbare zichtbaar maken! Hierin ligt een transformerende kracht die als vanzelf door de vraagsteller kan worden ervaren.

Ben je nieuwsgierig naar hoe systemisch opstellen werkt en wil je dat wel eens zelf ervaren? We nemen je graag mee in de wonderlijke en diepgaande werking van systemische opstellingen. Ook als je al wel ervaring hebt een mooie manier om je weer eens met het systemisch wetende veld te verbinden. Als representant kom je ook in de unieke gelegenheid om een scala aan ervaringen op te doen, die vaak ook raken aan jouw eigen persoonlijke thema's.

"De opstellingenavonden zijn steeds heel prettige avonden, ontspannen en bijzonder dat ik steeds zo makkelijk vanalles ervaar als representant" - Cindia

” Ik wil jullie graag laten weten dat de opstelling me zoveel rust heeft gebracht in de relatie met mijn moeder! Mijn relatie met haar is veel meer ontspannen doordat ik nu met andere ogen naar haar kan kijken.” – Barbara

Op een opstellings-avond is er ruimte voor twee (familie)opstellingen, waarin je kunt representeren of zelf een vraag inbrengen. Jouw bijdrage hiervoor:

  • deelname deelnemer/representant: € 15,-, vraagsteller € 95,- incl btw en thee/fruit/lekkers
  • als ZZP-er of bij vergoeding door werkgever is je deelname (excl. btw) als deelnemer voor een avond € 25,- en als vraagsteller € 125,-

    Als vraagsteller is het helpend en vragen we je om minimaal één keer als representant bij ons of elders ervaring te hebben opgedaan. Mocht je een vraag willen stellen en je hebt nog geen ervaring met systemisch werk, neem dan even contact met ons op.

We nodigen je van harte uit!

Sylvia: 06 4169 69 36 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mirjam: 06 26 22 00 55 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NIEUW: sinds dit jaar geven we ook retraiteweken en lange weekenden om je te verbinden met jezelf door Systemisch Zielswerk: stil staan en connectie maken met je ware essentie aan de hand van oefeningen en inzichten uit de wereld van het systemisch werk. Je kunt je vragen en thema’s onderzoeken en rust en ruimte ervaren door de helderheid die je dat geeft. Er is ook alle ruimte voor verstilling, reflectie, voelen en weer ontdekken wat voor jou wezenlijk is in je leven. even tijd voor jezelf! 

Weekend Systemisch Zielswerk: Een weekend ontspannen, verdiepen en groeien: 13 (vrij-av) tot 15 december a.s. geven we weer een Weekend Systemisch Zielswerk, op een prachtige plek in Drenthe. Een heerlijk betekenisvol weekend om jezelf kado te doen zo voor de Kerstdagen beginnen. Om op te laden en te genieten van de moeiteloze flow van waarheid en liefde die opstellingen altijd brengen. Om een stap te zetten in loslaten wat niet meer bij je past, naar lichter leven en authentieker jezelf zijn.

Voor meer informatie en de data; kijk op:  https://www.zielzicht.nl/zomerweek-systemisch-zielswerk/

 
 

Alle datums

  • do 16 jan 2020 19:15
  • do 6 feb 2020 19:15
  • do 19 mrt 2020 19:15
  • do 23 apr 2020 19:15
  • do 21 mei 2020 19:15
  • do 25 juni 2020 19:15