PILATES

Datum
wo 21 aug 2019 19:15
Organisator
Anneroos Sadeghi-de Wit
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Loslaten - Bewustzijnscentrum Bala

Lessen op de maandagochtend en woensdagavond waarin concentratie, adem en lengte belangrijk zijn. Je werkt aan de diepere spieren om zo het lichaam langer en sterker te maken. Door bewust met de adem te werken, train je bewuster en stap je ontspannen uit de les.

De les bestaat uit een korte warming up en concentratie moment. Gevolgd door oefeningen op de mat in de klassieke Pilates volgorde. De oefeningen worden gedaan met behulp van klein materiaal zoals een bal en een dynaband. Deze materialen maken oefeningen soms lichter, soms zwaarder, en soms vergroten ze een beweging uit, waardoor je tot nieuwe inzichten komt.
De les eindigt met een stretch of ontspanningsmoment.

Pilates is een mooi begin van je dag om daarna soepel en krachtig het weekend in te gaan!

De lessen worden gegeven door Anneroos Sadeghi-de wit. Zij studeerde in 2011 af aan de dansacademie Codarts ik Rotterdam. Zij bleef zich verder ontwikkelen in Pilates, BodyRefinement en Yoga. Inzicht en persoonlijke aandacht staan centraal in haar lessen. Zij doet dan ook weinig voor, maar begeleid de klant verbaal en corrigeert veel. 'Want de les is niet voor mij, maar voor de klant die op de mat ligt.'

Pilates is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen (sport)ervaring te hebben. Trek gemakkelijke kleding aan en (sport)schoenen zijn niet nodig. Een handdoek voor op de mat kan wel fijn zijn.

 

 
 Registratie gesloten
 
0
 

Alle datums

  • ma 19 aug 2019 09:00
  • wo 21 aug 2019 19:15
  • ma 26 aug 2019 09:00
  • wo 28 aug 2019 19:15