VOLLE MAAN DANSMEDITATIE

Datum
vr 29 juni 2018 20:00 - 22:00
Organisator
Monique van der Heijden
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala

De Volle Maan Dansmeditatie is opgebouwd uit stilte en beweging in verbinding met jezelf en de ander. In een geleide meditatie gaan we naar binnen om van daaruit weer beweging te laten ontstaan. Je eigen ritme vinden, je eigen ruimte innemen. Drempelverlagend. Plezier hebben en muziek die uitnodigt om te gaan dansen op jouw unieke manier. Vanuit moeiteloosheid, vloeibaarheid, luchtigheid in de diepte. Ook jezelf tegenkomen en je geraakt voelen. Deze avond is een mooie manier om jezelf te bevrijden van datgene dat je juist weerhoudt om in beweging te komen. Dat gebeurt in de stilte van jezelf, in het licht van de volle maan.

Tijdens deze workshop zul je steeds meer verbinding voelen met wie je ten dieptste bent. In de yogafilosofie wordt dat ‘Svarupa’ genoemd, ofwel gevestigd zijn in jouw ware aard - Patanjali.

Je hebt geen ervaring nodig en iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom. Het kan zomaar eens een bevrijdende ervaring zijn!

Deze avond wordt begeleid door Monique van der Heijden. Docent yoga- en meditatie, chakradans en verschillende vormen van lichaamswerk. Monique geeft ook les in de yogafilosofie en is een ervaren trainer/coach.

Trek makkelijk zittende kleding aan en een drinkflesje water meebrengen wordt aanbevolen!

Inloop vanaf 19.30 uur (thee/koffie en wat lekkers)
Kosten: € 15,—

 
 Registratie gesloten
 
15