NORDIC SHAMANISM - DOWN TO EARTH SPIRITUALITEIT

Datum
vr 31 aug 2018 00:00
Organisator
Toni Bruinen
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Communicatie - Bewustzijnscentrum Bala

Op 30 en 31 augustus  zal Christer,  Noorse sjamaan, in Nederland zijn om privésessies en workshops bij Bala aan te bieden.

Keer op keer bewijst deze Sjamaan weer hoe grondig en precies hij kan werken. De helingen hebben direct effect en brengen hele veranderingsprocessen te weeg. Hij pakt vaak zonder veel woorden de problemen al op en gaat direct de diepte in. Lagen die vaak moeilijk te bereiken zijn heelt hij in samenwerking met jou, en gaat vaak zo ver als het lichaam op dat moment aan kan.

De Noren hebben het genoegen tussen bergen te leven waarvan gezegd wordt dat ze ouder zijn dan de Himalaya. Deze bergen zijn enorme krachtplaatsen die je helpen te gronden, af te stromen en op te laden. Christer bezit deze kwaliteiten doormiddel van zijn “roots” ook. Vanwege zijn goede gronding neemt hij heel makkelijk al jou zwaardere energie over, dit doet hij in een razend snel tempo.

Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken.
Ook ziekten komen vaak voort uit emotionele disbalansen en worden ook direct of indirect meegenomen in zijn helingen. Als een soort stofzuiger weet hij je oude emoties en pijn over te nemen, dit is zijn grote kracht.

Christer is down to earth. Zoals hij zelf zegt kun je je bezighouden met allerlei lagen van dit bestaan, maar op het moment dat er emoties in de weg zitten kun je zoeken wat je wilt, je zult niet vinden wat je wenst. Vaak komt dit zoeken voort uit een ontevreden gevoel, maar door buiten jezelf te gaan zoeken naar verlichting, loop je juist verder weg van jezelf. Het zijn de – vaak nog onbewuste – emoties die om aandacht vragen.
Zijn filosofie is om bij het begin te beginnen, zonder al te veel woorden en daarvanuit gaat hij de diepte in. Hij nodigt je uit om weer thuis te komen bij jezelf, zodat je vanuit je krachtige kern kunt leven.

In de periode van zijn aanwezigheid in Nederland kunnen er privésessies van een uur geboekt worden en zullen we deze ronde starten met een festival; “Psy-Fy” in Leeuwarden, waar wij kennismakingssessies en workshops aanbieden.
Mocht u eventueel wel kennis willen maken, maar is een festival geen optie dan is er ook nog een mogelijkheid om op de open dag van een aantal centra deel te nemen. In de agenda hieronder meer informatie hierover.

Privésessies:

De sessies zullen zittend beginnen waarbij u vragen kunt stellen en aan kunt geven welke werkgebieden voor u belangrijk zijn. De energie zal door middel van Christer versterkt worden en oude pijnen en karma zullen gevoeld en afgestroomd worden. Na verloop van tijd mag u op de behandeltafel gaan liggen en daar wordt de heling voortgezet.
Christer geeft mede tips en trucs om thuis mee te werken en ook met Toni, die nauw met Christer samenwerkt krijgt u eventueel nog TaiChi oefeningen en inzichten mee om thuis mee verder te gaan.
Het lichaam zal na de heling weer een nieuwe balans moeten vinden en het een en ander zal in het verloop nog opkomen. U zult hierna meer vanuit u kern kunnen leven.

Prijs: 100,-
Lengte: 1 uur
Taal: Engels (vertaler evt aanwezig)

 Vanuit eigen ervaring: 

kan ik alleen nog delen dat ik Christer als heel puur, krachtig en liefdevol ervaren heb. Mijn ontmoeting met hem was spontaan op straat in Oslo, Noorwegen, waar hij met een aantal mensen aan het keel-zingen was. Ik kon in hun ogen de liefde en passie voelen voor wat ze deden en de gesprekken die volgden gaven mij direct het vertrouwen een afspraak met Christer te maken.

Na een aantal sessies heb ik hem uitgenodigd naar Nederland te komen, aangezien ik denk en voel dat mensen behoefte zouden kunnen hebben aan datgeen wat hij aanbiedt.
“Thuis komen bij jezelf”. Niet dat gehaast, gezoek en weglopen voor oude emoties, maar gewoon leren zijn met alles wat is. Leven in en vanuit je “kern”. In de paar sessies die ik met Christer heb gehad, heeft hij mij door een aantal enorme stukken weten te brengen waar ik al tijden mee rondliep, waarvan sommige bewust, sommige onbewust.

Hiervanuit is dit project ontstaan en wensen wij jullie via deze weg alle heling en geluk toe. 

Wees welkom

 
 Registratie gesloten
 
1
 

Alle datums

  • vr 31 aug 2018 00:00