MASTERCLASS REBALANCING, KARAKTERSTRUCTUREN, OORSPRONG VAN GEWOONTEPATRONEN IN HET LICHAAM

Datum
za 23 mrt 2019 10:00 - zo 24 mrt 2019 17:00
Organisator
Rebalancing School voor Lichaamswerk & Bewustzijn
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala

Deze 2 dagen gaan we ervaren en onderzoeken hoe we de kennis over karakterstructuren kunnen gebruiken als leidraad in onze sessies. Docent Kea Schelvis heeft jarenlange ervaring en specifiek inzicht in de karakterstructuren.

Vanuit de ruimte van gewaar zijn, is elk wezen fundamenteel goed. Als we meer contact hebben met deze goedheid komen onze gewoontepatronen meestal ook meer aan het licht, onder andere omdat we minder oordelen. Deze gewoontepatronen kun je onderbrengen in karakterstructuren, die een reactie zijn op een gestagneerde psychische en lichamelijke behoefte in onze ontwikkeling.

We gaan in op de ontwikkeling van elke structuur en hoe deze zich in ons lichaam, karakter en emotionele beleving manifesteert. Zo leer je hoe de energie van het lichaam zich uitdrukt en hoe wij o.a. in een bodyreading en in contact met de cliënt specifieke kenmerken van de karakterstructuren kunnen herkennen.

In deze Masterclass krijg je inzicht in de patronen achter de hulpvraag van je cliënt en in zijn of haar kwaliteiten. Tevens komt aan de orde hoe de cliënt zijn of haar overdracht vanuit de verschillende structuren naar jou als begeleider heeft en wat jouw valkuilen vanuit jouw eigen structuur kunnen zijn.
We gaan in deze dagen veel praktisch aan het werk d.m.v. het leren ‘lezen van het lichaam, lichaamsoefeningen, meditatie en het uitwisselen van sessies. Je leert hoe elke structuur zijn eigen aanpak vraagt en hoe je door de fundamentele goedheid te blijven ervaren, je kennis over de karakterstructuren op een onbevooroordeelde wijze toe kunt passen.

Deze Masterclass is toegankelijk voor Rebalancers en andere lichaamsgerichte therapeuten.

Contact
Hanneke Biegstraaten 06-24 53 53 73 en Charlotte Leenen 06-36 16 07 49

Meer info of aanmelden via:
https://www.rebalancing.nl/masterclass-oorsprong-gewoontepatronen-lichaam/