MEDITEREN VOOR BEGINNERS

Datum
wo 17 apr 2019 19:30 - 20:30
Organisator
Daphne Geerts
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Transformatie - Bewustzijnscentrum Bala

Tijdens de cursus ‘Leren mediteren’, gaan we met een klein groepje mensen onderzoeken welke vorm van mediteren bij jou zou kunnen passen. Elke bijeenkomst gaan we aan de slag met één a twee meditatie vormen. Je krijgt hierover korte theoretische kennis maar we gaan vooral op onderzoek door eigen beoefening van de meditatie. Hierdoor krijg je een beeld wat passend is voor jou en wat je misschien in de toekomst geregeld kunt toepassen in jou leven. 

De cursus is geschikt voor mensen die willen onderzoeken of mediteren iets voor hem kan zijn of mensen die geregeld al mediteren maar opzoek zijn naar verdieping in de verschillende vormen van mediteren.

Alle meditaties die wij gaan beoefenen ben ik in geschoold door verschillende leraren. Zelf ben ik opzoek geweest naar een meditatie vorm die voor mij passend was. Er zijn vele manieren en theorieën maar ik heb een combinatie gemaakt van bruikbare meditaties die passend zijn in ons leven.

Heb je nog vragen of wil je van te voren even bellen dat kan, mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De vijf bijeenkomsten duren gemiddeld 60min en de kosten zijn €69,95 euro per persoon.

Op zoek naar Me-Time? Wil je meer rust, ruimte, zelfliefde of weten of mediteren iets voor je is? Mediteren kan je helpen om een momentje voor jezelf te pakken. 5-weekse cursus die start op 17 april tot 15 mei.

Voel je welkom en wees welkom!

 
 Registratie gesloten
 
0