MBSR MINDFULNESS TRAINING

mindfulcoach
Datum
wo 11 sept 2019 19:30 - 22:00
Organisator
Daphne Geerts
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Transformatie - Bewustzijnscentrum Bala

Eenmalig aanbod 50% korting bij een MBSR Mindfulness training!

In september start Aandacht voor jezelf met een eenmalig aanbod om tegen een lager tarief een Mindfulness training voor volwassenen (MBSR) te komen volgen. Dit aanbod is om iedereen een kans te geven om mee te doen met een training en vanaf 2020 kan je als je aanvullend bent verzekerd de mindfulness training declareren bij de zorgverzekering (niet alle zorgverzekeringen). Hierdoor zal mijn prijs stijgen en wil ik nu iedereen een kans geven om mee te doen.

Mindfulness gaat je ondersteunen bij het aangeven van je grenzen, het vergroten van je concentratie, om te gaan met stressvolle situaties (privé- en werkgebied) en je ontspant gemakkelijker. Tijdens de training leer je praktische oefeningen die je daarbij ondersteunen om op deze manier meer aanwezig te zijn in het hier en nu. Je gaat intenser en bewuster leven, omdat je leert de spinsels in je hoofd van een afstand te bekijken. Je ziet de automatische patronen en maakt hierbij bewuste keuzes welke reactie je erop geeft.
(Wil je meer weten over Mindfulness kijk eens op de site www.aandacht-voor-jezelf.nl ).

Praktische informatie over de training;

  • 8 bijeenkomsten van 2,5 uur op de woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur
  • stilte dag van 5 uur op (zaterdag 12 oktober)
  • je ontvangt een werkmap waar alle ‘huiswerk’ opdrachten in zijn te vinden en de theorie
  • ook ontvang je ingesproken meditaties
  • het is een intensieve training waarbij er ruimte voor eigen beoefening wordt gevraagd. Denk hierbij om gemiddeld tussen de 20 a 45 min per dag mee bezig te zijn. Je bent dan bezig met huiswerk opdrachten en meditatie beoefeningen.

Data: starten op 11 september gevolgd door 18, 25 september, 2 oktober, 9 oktober, 12 oktober stilte dag (van 9.00 uur tot 14.00 uur), 16, 30 oktober en 6 november.
Investering: € 225,- p.p

De Mindfulness training wordt gegeven door Mindfulness trainer Daphne Geerts, aanmelden kan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
 Registratie gesloten
 
1