Oudercoaching, je kind als spiegel

happy parents

Moeilijke kinderen bestaan niet,
kinderen die het moeilijk hebben wel!

Waarom geeft geen enkel opvoedboek échte antwoorden op je vragen? Waarom is het ene kind zo verschillend van het andere kind in hetzelfde gezin?
Omdat elk kind uniek is en er geen gebruiksaanwijzing bestaat, behalve die van jouw hart: hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe meer je in balans bent en hoe meer je luistert naar je gevoel, des te makkelijker en fijner ervaar je het ouderschap.

Het mooie is… jij kan samen met je kind groeien! Jouw kind laat je vaak zien op welke vlakken jij niet (meer) in je kracht staat…

Lastig gedrag van je kind kan een spiegel zijn voor jou, een uitnodiging om iets in jou aandacht te geven en te helen.

Mijn naam is Saskia Markestein van Het Nieuwe Kind en als Kindertolk & Oudercoach help ik ouders om het gedrag van hun kind te begrijpen, zelf weer in hun kracht te komen en rust en positiviteit in het gezin terug te halen. Dit doe ik door middel van de Body Mind Release methode, inzichten van Bewust Ouderschap en de spiegel van het kind (PresentChild – Het Fluisterkind).

Met Body Mind Release help ik jou om je emotionele en fysieke ballast gericht los te laten en positieve gevoelens terug te halen. Het is je ballast die voor 95% bepaalt hoe je in het leven staat, hoe je denkt, je gedraagt, op anderen reageert. Door die ballast los te laten, maak je je letterlijk vrij en voel je je energiek en dat merk je op alle gebieden in je leven (relaties, gezondheid, werk, gezin…).

Wat is er nou mooier dan een kind te kunnen helpen via de ouder, zonder dat het kind zelf belast wordt?

Happy parents, happy kids!

Oudercoaching * Body Mind Release Therapie * Bewust Ouderschap coaching * De spiegel van je kind.

Het Nieuwe Kind
Saskia Markestein
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.hetnieuwekind.nl
Tel. 06 111 28 068