‘Rust in mijn hoofd’ – coaching

Bayumipizapw1564495587

De naam ‘Rust in mijn hoofd’ is ontstaan door wat mijn klanten zeggen. Met welke uitdagingen, wensen, verlangens ze ook kwamen, dat is wat ze onderweg en na afloop ervaren: rust in hun hoofd of een stil hoofd.

Ik help mensen die last hebben van stress, onrust, angsten en andere gerelateerde klachten. Dankzij Rust in mijn hoofd – coaching ervaren ze snel hoe het anders kan. Ze laten los wat belemmert, zonder (nare) ervaringen te bespreken. En kunnen dan weer ontspannen van het leven genieten.

Rust in mijn hoofd – coaching
Rust in mijn hoofd is gebaseerd op NLP (Neuro Linguistisch Programmeren). Maar als je NLP ‘googlet’ vind je niet wat ik doe. Het is een manier om met je onbewuste contact te maken. Hierdoor kan je belemmerende denk- en gedragspatronen veranderen. Zaken loslaten.

Dit gebeurt op een ontspannen manier. Er worden geen (nare) herinneringen naar boven gehaald. Je krijgt geen huiswerk. Rust in mijn hoofd zorgt ervoor dat mijn klanten weer ontspannen in het leven staan. Dat ze het resultaat krijgen waar ze van droomden. Ze hebben minder last van stress. Ze kunnen weer goed slapen, ontspannen, concentreren, plezier hebben en nog veel meer. Ze voelen zich weer gewoon zichzelf.

Een klant beschreef het als volgt: ‘‘De resetknop waarnaar ik zocht bestaat niet, het alternatief daarvoor wel!"

Ik geniet ervan hoe die veranderingen plaats vinden, dat je weer jezelf kan zijn. Op jezelf kan vertrouwen. Lekker ontspannen in het leven kan staan.

Bij Bala organiseer ik met veel plezier de effectieve Rust in mijn hoofd workshop. In drie dagdelen gaan we zowel actief, als ontspannen aan de gang. Niet zweverig, maar juist nuchter. En praktisch, je hebt er direct wat aan in je dagelijks leven.

Je gaat niets leren, je krijgt geen trucjes. Het proces loopt vanzelf. Het is ook een proces waar je veel in alle rust doet voor jezelf. Je hoeft dus zeker niet je hele levensverhaal te vertellen. We kijken wel samen naar wat er gebeurt, wat je ervaart. Samen stappen maken naar meer rust, samen de resultaten beleven.

Ik zie er naar uit om je te mogen ontvangen.
Zodat je straks heerlijk kan genieten, ontspannen en die keuzes kan maken die goed zijn voor jou.

Rustige groet,

Wendela
Rust in mijn hoofd coach
www.rustinmijnhoofd.nu
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 – 37 01 10 74

Mijn achtergrond
Ik ben opgeleid creatief therapeut, coach en Brainspottingpractioner.
Ik heb kennis van én ervaring met coachen op NLP basis, oplossingsgericht- en lifecoachen.