INFO AVOND: BASISCURSUS YOGA EN FILOSOFIE (DRIELUIK)

 Registratie gesloten
 
3
Categorie
Cursus
Datum
wo 13 juni 2018 20:00 - 22:00
Telefoon
06 111 35 566
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
? - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Monique van der Heijden

Verdiep jouw Yogakennis in drie cursusblokken van 8 lessen

Monique van der Heijden verzorgt op 13 juni een info avond over de drieluik Yoga & Filosofie die vanaf september 2018 bij Bewustzijnscentrum Bala van start gaat. Iedereen die meer wil weten over de achtergronden van yoga en een verlangen voelt zich persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen via de weg van yoga en meditatie is hierbij van harte uitgenodigd. Het is een ware ont-moeting met jeZelf.

We volgen in deze drieluik het 8-voudig pad van Patanjali, waarbij je op een begrijpelijk manier de authentieke yogafilosofie krijgt aangereikt en leert toepassen in jouw persoonlijke leven. Deze kennis wordt gedoceerd vanuit de meest oorspronkelijke klassieke Raja Yoga (Koninklijke yoga). Op de info avond krijg je daar meer uitleg over. Yoga en Meditatie vormen een prachtige weg richting zelfrealisatie, maar wat is dat nu eigenlijk? Het realiseren van jeZelf? Monique biedt handvaten om zelf op zoek te gaan naar waarheid, de beste versie van jezelf en te onderzoeken wat jouw levensdoel (dharma) is. Waarheid, Vreugde en Liefde vormen de peilers van deze drieluik.

Trek makkelijk zittende kleding aan deze avond, want naast informatie krijg je ook yoga oefeningen en een geleide meditatie.

Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Inloop: 19.30 uur thee met lekkers

Opgeven kan via de link hieronder
of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.