BREATHWORK BASICS

 Registratie gesloten
 
1
Bayumipizapw1553774337
Categorie
Cursus
Datum
di 7 mei 2019 19:30 - 21:30
Telefoon
(06) 44 96 25 53
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Loslaten - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Gjalt Vlam

 

Hoe werkt je adem, wat kun je er mee doen, welke verschillende manieren van ademen zijn er en wanneer pas je ze toe? Op deze en andere vragen gaan we in bij de Breathwork Basics serie.

In deze verdiepende reeks van 6 lessen onderzoek je op een praktische manier de mogelijkheden die de adem heeft. Onderbouwt met theoretische achtergrond, maar gericht op ervaring en toepassing. Aan bod komen zowel technieken uit de yoga (pranayama, kriya) als andere methoden. Rode draad door de lessen heen zal het verschil en de balans tussen ‘breath awareness’ en ‘conscious breathing’ zijn. Ofwel wanneer stuur ik mijn adem en wanneer neem ik waar.

Een cursus voor iedereen die geïnteresseerd is en meer wil weten over ademen, maar ook voor breathwork professionals/yogadocenten die zich willen verdiepen.

Al jaren werkt Gjalt Vlam met de adem en nog steeds staat hij zoals hijzelf zegt ‘elke dag perplex van de kracht van de adem’. De adem die zo simpel is en vanzelf gaat, is tegelijkertijd zo kracht, heeft invloed op onze fysieke en mentale gezondheid. Niemand heeft ons geleerd hoe we zouden moeten ademen, wat een natuurlijk, ontspannen ademhaling is. Terwijl ademen van levensbelang is. Alle reden dus om dat zo goed mogelijk te doen.

Info/inschrijven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijd  19.30 - 21.30

Data 7, 14, 21, 28 mei en 4, 11 juni 2019

Investering  € 125,- vóór 25 april, daarna 150,-