PILATES EN ADEMHALING

 Registratie gesloten
 
1
Categorie
Workshop
Datum
do 16 mei 2019 09:00 - 12:30
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Loslaten - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Melanie Wientjes

Joseph Pilates: “Breathing is the first act of life and the last. Our very life depends on it. Since we cannot live without breathing it is tragically deplorable to contemplate the millions and millions who have never mastered the art of correct breathing.”

Door een hectische maatschappij en een verkeerde lichaamshouding hebben veel mensen chronische hyperventilatie en ademen te oppervlakkig. Jij misschien ook. In de workshop worden theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld. Wat is juist ademen? Neus en mond..? In en uit..?

Wordt bewust van je eigen ademhalingsritme. Adem je meer in of ben je steeds bezig met het loslaten van ballast? Leer hoe je jouw ‘normale’ adempatroon kunt verbeteren. Het middenrif vrij op en neer te bewegen waardoor lichaam en geest (weer) in verbinding komen. Voel je eigen lichaam.

Deze workshop is ook geschikt voor mensen met burn-out of stressklachten om opnieuw in contact te komen met het lichaam.

Je kunt je voor de workshop (à € 35,00) inschrijven door een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen. Dit e-mailadres is ook voor vragen te gebruiken. Noteer in de e-mail je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, workshop Pilates en ademhaling en de locatie: Bala.