HAPPY PARENTS, HAPPY KIDS

 Registratie gesloten
 
0
family-event
Categorie
Workshop
Datum
zo 23 juni 2019 14:00 - 17:00
Telefoon
06-11128068
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Saskia Markestein

Kinderen kijken het geluk van ons af. Ontdek de belevingswereld van kinderen

Levensvreugde en Zelfliefde is waar we mee geboren worden. Gek genoeg worden deze vaardigheden in onze jeugd niet gestimuleerd of ons zelfs afgeleerd. Kinderen bezitten nog die levensvreugde en het vertrouwen in zichzelf en het leven. Aan ouders de eervolle taak om deze eigenschappen te koesteren en stimuleren.

Deze unieke en inspirerende interactieve lezing voor ouders en iedereen die met kinderen werkt wordt gegeven door Saskia Markestein van Het Nieuwe Kind.

Meer genieten van het leven en je kinderen

Happy Parents, Happy Kids

Aan de hand van een aantal (universele) wijsheden neem ik je mee op reis. Een reis terug naar jouw puurheid, jouw levensvreugde. De reis naar het kind in jou. Jouw fysieke kind fungeert als een spiegel voor de dromen en talenten die als zaadjes in jou zitten. Op die zaadjes zijn gaandeweg in je leven stenen gelegd. Je komt er steeds moeilijker bij.

Door jezelf te ontwikkelen en terug te gaan naar jouw kern, verander niet alleen jij, maar verandert ook de verbinding met je fysieke kind(eren). Kinderen hebben sterke ouders nodig: natuurlijk leiders. Ze zijn de puurheid en hoogste bewustzijn van het leven zelf. Kinderen zijn liefde. Ook jij bent liefde. Alleen vergeet je daar soms naar te leven.

  • Tijdens deze magische en dynamische lezing  leer je jezelf beter kennen aan de hand van de spiegel van jouw kind(eren).
  • Je leert de belevingswereld van kinderen begrijpen.
  • Je leert hoe het aanpassingsproces werkt en wat Miguel Ruiz bedoelt met 'het proces het temmen van de mens'.
  • Je leert hoe overtuigingen ontstaan en hoeveel macht deze overtuigingen hebben in jouw leven en de opvoeding van jouw kinderen.
  • Je leert de kracht van het woord, hoe je dit kan gebruiken voor jezelf en in de communicatie met je kinderen.
  • Je leert meer over de ouder/kind dynamiek en over wat je allemaal los mag laten voor een ontspannen en liefdevolle omgang met je kinderen.

Over Saskia
Saskia Markestein is eigenaar van coachingspraktijk en online community Het Nieuwe Kind. Saskia is gecertificeerd Kindertolk volgens de PresentChild methode van Janita Venema en heeft zich gespecialiseerd in de spiegel van kinderen en bewust ouderschap. Ze heeft al vele ouders geholpen in hun kracht te gaan staan en positiviteit in gezinnen terug te halen. Saskia is zelf moeder van twee zoons (9 en 12) en is geïnspireerd geraakt door de spiegel van kinderen toen ze zelf worstelde met het lastige gedrag van haar jongste zoon.

Tickets: korting voor snelle beslissers!
Tot en met 18 mei betaal je € 37,-
Vanaf 19 mei kost het ticket € 42,-

Inclusief koffie, thee en lekkere hapjes 

Happy Parents, Happy Kids
Inspirerend event voor ouders en professionals die met kinderen werken