Regenesis helpt

Heb je alles al geprobeerd?
Ben je van huisarts naar specialist gegaan? Van fysiotherapeut naar manueel therapeut?
Andere alternatieven ook geprobeerd? En nu?

Je hoeft er geen genoegen mee te nemen.
Jouw oplossing is Regenesis® Therapie, een natuurgeneeskunde die te vergelijken is met acupunctuur maar dan zonder naalden.
Waarom werkt Regenesis wel?
Al onze cellen bevatten oerenergie. Regenesis maakt deze oerenergie weer actief. Regenesis brengt zo jouw zelfhelend vermogen op gang.

"De therapeut geneest niet, dat doet het eigen lichaam."

Toepassingen
Voor welke klachten is Regenesis geschikt?
Regenesis Therapie is geschikt voor zeer veel uiteenlopende lichamelijke en psychische klachten en kan bij vrijwel alle ziektebeelden worden ingezet. Denk hierbij ook aan het opheffen van (zowel acute als chronische) pijnen en stress, het afremmen van ontstekingsprocessen en het pijnloos afstellen van het beenderstelsel, waardoor secundaire pijn verdwijnt. Enkele voorbeelden hiervan zijn alle voorkomende problemen aan:

 • Ademhalingsstelsel (o.a. astma, bronchitis, hooikoorts, sinusitis, tonsillitis)
 • Diabetes, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk
 • Gedragsstoornissen, ADHD, ADD, PTSS, autisme
 • Hoofdpijn (migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn of aangezichtspijn)
 • Huidproblemen, allergieën, hooikoorts, littekenweefsel
 • Immuunsysteem (o.a. Fybromyalgie, vermoeidheidssyndroom, MS, ziekte van Pfeiffer*)
 • Lymfesysteem en bloedvaten
 • Nekwervel, ruggenwervel, schouders, beenderengestel en spieren (o.a. hernia, scoliose, frozen shoulder, ischias, RSI, Sudeck dystrofie)
 • Optische systeem, oren en zenuwstelsel (o.a. tinnitus, glaucoom, staar, epilepsie)
 • Orgaanklachten en spijsverteringsstoornissen (o.a. nier- en galstenen, maag- en darmzweren, Colitis Ulcerosa, Ziekte van Crohn)
 • Reuma, artrose en artritis
 • Trauma's en psychische problemen (o.a. depressies, burn out, manische depressiviteit, stress en fobieën)

*Heb je last van de ziekte van Pfeiffer? Kijk dan ook eens op pfeiffer-therapie.nl

Wat is Regenesis® Therapie?
Regenesis [spreek uit als rie-dzjè-ne-sus] betekent terug naar de oorsprong of opnieuw geboren worden.

Regenesis Therapie is een geneeswijze die op een natuurlijke manier het zelfhelend vermogen versnelt activeert en versterkt. Regenesis gaat uit van het celgeheugen dat in iedere cel in ons lichaam aanwezig is.

Door de 'Blue Dot Energy', een oerenergie die zich in al onze lichaamscellen bevindt, wordt het celgeheugen op energetische wijze weer geactiveerd. Regenesis werkt vanuit het principe dat elke cel een geheugen heeft hoe het gevormd was.

Regenesis is enigszins te vergelijken met acupunctuur maar zonder naalden. Door gericht energie te sturen op energiebanen en zenuwknopen wordt de energie in het eigen lichaam versterkt. Door de behandeling worden de cellen weer naar de oorspronkelijke, gezonde situatie teruggezet.

Er wordt niets gemanipuleerd, gekraakt of gedraaid. Het lichaam gaat niet over zijn eigen grenzen heen.

Doordat je eigen energie geactiveerd en gestimuleerd wordt, komt het zelfhelend proces op gang en beïnvloedt zo iedere cel in je lichaam. Omdat elk lichaamssysteem, zelfs iedere wervel, in verbinding staat met een orgaan en een gedragspatroon, werkt een Regenesis behandeling tot op een heel diep niveau door. Dit werkt zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Je lichaam is weer in staat om de natuurlijke balans aan te nemen waardoor je klachten verdwijnen.

Regenesis is een aanvulling op de reguliere geneeskunde en vervangt deze niet. Omdat het ook de effectiviteit van bestaande behandelingen versterkt kan het prima ingezet worden naast de allopathie maar ook naast andere alternatieve geneeswijzen zoals homeopathie, acupunctuur, acupressuur, Shiatsu, Reiki, healing, Bach, transformatie of andere emotionele, spirituele en energetische therapieën.

Neem voor verdere informatie of het maken van een afspraak contact op met:

Karin Randolph
Tel: 06-250 23 180
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zie ook www.karin-randolph.nl