Zen Shiatsu, Oedeemtherapie & Coaching

 Bayumipizapw1569172652

Ik ben Anneke, shiatsutherapeut in Almere en Huizen, sinds kort werkzaam bij Bala. De meeste mensen die mij voor het eerst ontmoeten in mijn praktijk zijn onder de indruk van de rust die ik uitstraal. Hierdoor voelen ze zich snel op hun gemak en voelen ze de ruimte hun verhaal te vertellen. Maar ook als mensen liever wat minder praten, kan ik doormiddel van observeren, mijn intuïtie en het voelen van de buik wel achter halen waar iemand zijn disbalans zit.

Een disbalans kan zich op verschillende manieren uiten. Bijvoorbeeld als buikpijn, stress, vermoeidheid, hoofdpijn, prikkelbaarheid of extremere emoties, slaap problemen of verminderde eetlust. De 5 elementen en de daarbij horende 12 meridianen staan hieraan ten grondslag.

Doormiddel van zachte aanraking, probeer ik de balans in het lichaam te herstellen. Soms zijn de aanrakingen of strekkingen wat steviger om blokkades op te heffen. Tijdens of na het behandelen leg ik graag uit, wat mijn bevindingen zijn en wat deze bevindingen betekenen.
Na de behandeling is er vaak direct verschil te merken. Minder stress, beter situaties los kunnen laten, of eindelijk weer eens een goede nacht slapen.

Bij kinderen is het resultaat er vaak nog duidelijker. Vaak zijn klachten als, slecht eten, buikpijn, bed plassen of zelfs terug kerende oorontstekingen binnen 3 behandelingen volledig op te lossen!

Neem gerust contact op om te vragen wat ik voor jou of je kind kan betekenen.

Met vriendelijke groet,
Anneke

Contactinformatie

Zen Shian - Anneke Overmars

06 519 545 78
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zenshian.nl