Helly Lanphen-Pesschier

Helly Lanphen-Pesschier

massagetherapeut

Wat leuk dat je wat meer van me wilt weten. Ik zal proberen je in het kort wat informatie te geven.

Diep in mij was er al jong een weten hoe waardevol je gevoelswereld is en hoe krachtig haar invloed is op lichaam en geest. Ik bemerkte en het verbaasde me, dat steeds vaker de focus lag op het denken en steeds minder op het voelen en ervaren. 
Het leven ging door, ik trouwde, werd moeder, de dingen veranderden. In 2013 heb ik de vierjarige HBO-opleiding tot gecertificeerd holistisch massagetherapeut bij Holos afgerond en ben ik mijn eigen praktijk Voelenderwijs begonnen. Zo is mijn weten mijn passie geworden en masseer ik met veel plezier mensen en begeleid hen bij hun bewustwordingsproces.

Nog steeds raakt het mij diep wanneer iemand het evenwicht kwijt is tussen zijn denken, voelen en doen. Het mobiliseert al de energie die ik in me heb om te helpen dit evenwicht terug te vinden. Als ik masseer valt alles op zijn plek, ben ik in mijn element en raak ik er steeds meer van doordrongen dat alles met elkaar samenhangt.

Massage en therapie hebben me geleerd hoe ik mijn gevoelens deel kan laten uitmaken van mijn leven. Hierdoor leef ik bewuster en zijn veel van mijn klachten geheeld. Door meer met mijn aandacht in het nu te kunnen zijn, voel ik wat me gelukkig maakt en me energie geeft. Zo bijzonder mooi werken je lichaam en geest samen. Ze helen elkaar.

Regelmatig zoek ik de rust op in de natuur. Daar laad ik me op en doe ik inspiratie op voor mijn weblog. Hier schrijf ik over dingen die met mijn werk als massagetherapeute te maken hebben: gezondheid, gevoelens, gedachten en emoties, energie, groei, balans, klachten en ongemakken, boeken en tips. Maar ook alledaagse belevenissen en grappige momenten of situaties die me intrigeren en bezighouden. Kijk eens op mijn blog en laat je inspireren.

Massage is een cadeau dat je aan jezelf geeft en met de therapie geniet je daar je verdere leven van!

Je bent altijd welkom in mijn praktijk voor verdere informatie of een kennismaking.

Met een hartelijke groet,

Helly Lanphen-Pesschier