Peggy van Stralen

Peggy van Stralen

coach counselor trainer

Hoe mensen – inclusief ikzelf – op stress en spanningen reageren intrigeert mij. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke manier van omgaan met het leven ontwikkeld, zowel bewust als onbewust. Dat kan ook niet anders omdat we allemaal ons eigen levensverhaal hebben. De kans is groot dat we allerlei door ervaringen opgebouwde ballast bij ons dragen, die ons remt of op zijn minst belemmert. Hoe zwaarder de ballast, hoe meer we lichamelijk en emotioneel vastlopen en hoe intens moe iemand kan zijn.

Ik wilde op een gegeven moment meer weten over o.a. het ontstaan van stress en de mogelijkheden om er anders mee om te kunnen gaan.
Door de jaren heen ben ik diverse opleidingen gaan volgen, zoals:

  • stressmanagement: 4 jarige opleiding coaching counseling en conflictbemiddeling bij Psychodidact te Waalwijk (waar ik nu als schoolcounselor aan verbonden ben)
  • ACT, Acceptance and Commitment Therapy, basis en vervolgtraining bij See True te 's Hertogenbosch (sinds een aantal jaren verzorg ik de ACT-cursus "Stress? En dan?! voor professionals)
  • Body Mind Release (interventie specialist) te Oss
  • Repairing Balance te Delft

Mijn vragen werden beantwoord door de theorie van de opleidingen, de praktijkervaringen en - allerbelangrijkst - door de groei die ik zelf doormaakte.
Ennnn ... als ik er zo positief door kon veranderen, dan kunnen anderen dat ook.
Hoe mooi is dat! Dus toen was het opstarten van een praktijk in januari 2013 een logisch gevolg.

Sinds die tijd begeleid ik mensen zich weer innerlijk vrij te voelen. Zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel als op sociaal gebied. We denken vaak dat ons leven nou eenmaal is zoals het is en herkennen niet onze keuzemomenten. Voelen ons niet sterk genoeg of bij machte om een andere keuze te maken. We zijn echter niet geboren om vast te lopen.

Je bent welkomvoor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken wat jou persoonlijk weer in balans kan brengen.

Peggy van Stralen

Jouw tijd om te stralen is Nu