Wendela van Beek-Treep

Wendela van Beek-Treep

Coach ‘rust in mijn hoofd’

Hai, ik ben Wendela, echtgenote en moeder van twee zonen. Ik heb met plezier op diverse plekken gewerkt, zowel in sociale als communicatie functies. Dankzij een burn-out heb ik mijn leven omgegooid. Ik ben beter gaan luisteren naar mijn gevoel. Mijn grenzen aangeven. Ontdekken waar ik echt gelukkig van word.

Ik vind het fijn om rust in mijn leven te hebben. Zonder piekeren, zonder die stroom van gedachten, zonder andere zaken die je belemmeren. Dat is een bijzondere zoektocht geweest, met resultaat. Ik sta anders in het leven. Ben rustiger, evenwichtiger, gelukkiger. En daarvan heb ik mijn werk gemaakt. Ik help mensen die last hebben van onrust, (faal)angst, stresss en andere problemen. Je weet dat het anders kan, alleen lukt het even niet. Na afloop benoemen mijn klanten vaak de rust. Gevoel dat ze een zware rugzak met rotzooi kwijt zijn. En dat is precies waar ik het voor doe.

Ik heb kennis van én ervaring met coachen op NLP basis, oplossingsgericht- en lifecoachen. De kracht en het blijvende effect van de coaching methodiek die ik hanteer heb ik eerder zelf ervaren. Later heb ik de opleiding gevolgd. Het is een manier om met je onbewuste contact te maken, om denk- en gedragspatronen te kunnen veranderen. De consulten verlopen ontspannen. Zonder (nare) herinnneringen op te halen, zonder huiswerk. En het effect is blijvend.

Benieuwd geworden? Ik vertel je graag meer. Dan kijken we of ik wat voor je kan betekenen. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend

Rustige groet, Wendela van Beek