Verhuur ruimtes

 

Naast de door ons zelf geplande activiteiten stellen we de sfeervolle ruimtes bij BALA beschikbaar:

Alle ruimtes bij BALA zijn laagdrempelig, kwalitatief goed en voor meerdere doeleinden geschikt. Je kunt er terecht als je een (groeps)gesprek wilt voeren, een workshop of training wilt geven voor kleine groepen tot maximaal 24 personen.

Er kan gebruik gemaakt worden van de inrichting en bij het geven van cursussen die ruimte nodig hebben, zoals yoga, kan het meubilair snel verplaatst worden. Bij mooi weer kan er, in overleg, gebruik worden gemaakt van het plein of de achter-liggende tuin. 

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de Naarderstraat om de hoek en er zijn goede busverbindingen op twee minuten lopen. Een klein park, bos, hei en de oude dorpskern met diverse winkels zijn op loopafstand.

Benieuwd naar onze ruimtes? We nodigen je graag uit voor een rondleiding! Voor informatie, vragen en bezichtiging is even bellen voldoende: 06 575 85 328

Beschikbare tijden
Onze les- en praktijkruimtes worden binnen het team gedeeld en om rekening met elkaar te houden hanteren we vaste tijden : 

blokuur
08:00 - 10:00   of   10:30 - 12:30
13:00 - 15:00   of   15:30 - 17:30
18:00 - 20:00   of   20:30 - 22:30

dagdeel
08:00 - 12:30   of   13:00 - 17:30   of   18:00 - 22:30

dag
08:00 - 17:30

dag + avond
08:00 - 22:30

Weten wanneer een ruimte beschikbaar is? Check onze agenda!

Investering
Jouw financiële bijdrage is inclusief gebruik van alle faciliteiten zoals de wacht- en ontmoetingsruimte met theevoorziening, eind-schoonmaak en postadres. Na je reservering worden je activiteiten bij Bala op onze website geplaatst en in onze maandelijkse nieuwsbrief en social media aangekondigd. Bij regelmatige aanwezigheid wordt je opgenomen in onze teampagina. Over de bijdragen wordt geen b.t.w. berekend, incidenteel huren is het zelfde als kwartaalgebruik. Hiernaast ben je van harte welkom om aan te sluiten bij de jaarlijkse Huizerdag, Mantelzorgacitiviteiten en nieuwjaarsborrel!

Er wordt van je verwacht de door jou gebruikte ruimte(s) netjes achter te laten. Na  beëindiging van je activiteit(en) ruim je zelf of samen met je deelnemers, alle gebruikte spullen op, was je af en zorg je dat de vloer schoon is voor de volgende gebruiker. Meer hierover in de huisregels van BALA. Natuurlijk ben je ook welkom bij onze maandelijkse klusdagen!

Een overzicht van de bijdragen per ruimte zijn per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te vragen.

Reservering annuleren
Het kan gebeuren dat je, om welke reden dan ook, je reservering bij ons wilt annuleren of dat er deelnemers afzeggen. Zodra je dit weet verzoeken wij je om ons dat direct per mail te melden. Vermeld in het onderwerp: annulering, ruimte en datum.

Een vastgehouden ruimte is moeilijk nog te verhuren na annulering en voor jouw reservering hebben we reeds geïnvesteerd: rondleiding(en), telefoon en mailverkeer, planning ruimtes, administratie, marketing website, programma, nieuwsbrief, social media enz. Bij Bala werken we daarom met de volgende annuleringsregeling:

  • je mag kosteloos eenmalig je reservering tot maximaal 3 maanden verschuiven
  • je bijdrage wordt voldaan op datum van je originele reservering zoals overeengekomen
  • in geval van annulering van je verschoven reservering wordt geen restitutie verleend

- reserveringen of annuleringen via telefoon worden niet behandeld -