MASTERCLASS INSPIRATIE EN PASSIE HOUDEN ALS LICHAAMSWERKER!

Bayumipizapw1564420032
Datum
za 12 okt 2019 10:00 - 17:00
Organisator
Rebalancing School voor Lichaamswerk & Bewustzijn
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala

Een prachtige gelegenheid en setting waarin Wilko de ruimte biedt voor het uitdiepen en onderzoeken van persoonlijke en professionele issues, waar we in onze praktijk allemaal mee te maken hebben.

Als lichaamsgericht therapeut zijn wij in relatie tot onze cliënten sterk op onszelf, onze intuïtie, creativiteit en capaciteit aangewezen. Dit maakt ons tot capabele, daadkrachtige solisten. En we worden dagelijks gespiegeld met ons eigen huiswerk, zoals ontbrekende vaardigheden, overdracht situaties, omgaan met verwachtingen, prestatiedrang, faalangst en onzekerheid.

Dat we dit alles (kunnen) tegenkomen, in positieve en negatieve zin, is onvermijdelijk en leerzaam. Hoe we ons verhouden met deze verstrikkingen, daar liggen de uitdaging en het groeipotentieel!

De opzet van de Masterclass is om een ruimte te creëren waarin ervaringen met en vragen over cliënten belicht gaan worden, en persoonlijke en professionele issues uitgediept en onderzocht. Daarnaast zal er vernieuwend tafelwerk worden aangeboden, en uitgewisseld.

Deze Masterclass is toegankelijk voor Rebalancers en andere lichaamsgerichte therapeuten.

 

Docent: Wilko Iedema

Kosten: 130 euro