VERDIEPINGSWORKSHOP MAHA KUNDALINI TANTRA


Bala_verdieping
Datum
zo 28 juni 2020 11:00 - 15:00
Organisator
Carla Schalkwijk

Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala

In deze ervaringsgerichte workshop keren we met onze aandacht naar binnen, we richten ons op het vergroten van onze lichaamscapaciteit en het uitwisselen van de opgebouwde energie tussen de deelnemers. Alle oefeningen worden uitgevoerd met gesloten ogen. Door het zicht zintuig weg te nemen activeer je alle andere zintuigen, vergroot je jouw sensitiviteit, intuïtie en stimuleer je jouw innerlijke waarneming.

Maha kundalini Tantra maakt gebruik van seksuele energie, jouw levensenergie. Door praktiseren van deze krachtige en zeer efficiënte vorm van tantra leer je hoe je kundalini energie produceert, opslaat en manipuleert. Met als doel de batterij, het fysieke lichaam, zich voor te bereiden en geschikt te maken voor de enorme hoeveelheid energie die vrijkomt en stroomt door het menselijke lichaam tijdens een Kundalini-ontwaking.

Wist je dat je Kundalini energie kan gebruiken voor allerlei manifestaties in je dagelijks leven? Het kan zich manifesteren in de vorm van creativiteit, concentratie, doelgerichtheid, geven, sensualiteit, het vergroten van harmonie op fysiek, emotioneel en mentaal gebied. De mogelijkheden zijn oneindig.

In deze workshop:

 • Komen Tantrische technieken aan bod die je op een bewuste manier energie laat voelen en ervaren.
 • Je leert om met volledige aandacht aan te raken en aangeraakt te worden, zonder doel, vrij van verwachting en prestatie.
 • Hoe je chakra's activeert en verschoont.
 • Hoe je energie effectief uit kan wisselen met één of meerdere partners.
 • Hoe je met behulp van ademhaling, concentratie en visualisatie energie kan manipuleren en verplaatsen in en om jouw lichaam.
 • Hoe je jouw lichaam opent, verschoont en harmoniseert.
 • Bewustwording van onbewuste, automatische energetische patronen op fysiek, emotioneel en mentaal gebied.
 • Aandacht aan het versoepelen van de wervelkolom zodat de energie zich soepel kan verspreiden in het lichaam.

Let op: Sommige van de Maha Kundalini Tantra oefeningen die je zult leren worden gekleed uitgevoerd, andere oefeningen vragen van je om (gedeeltelijk) ontkleed te worden gedaan. Het naakt uitvoeren van bepaalde oefeningen is van belang omdat dit de intensiteit en effectiviteit van de oefening vele malen versterkt waardoor deze krachtiger wordt ervaren. Natuurlijk ben je vrij om te kiezen wat voor jou op dat moment juist voelt.

Voor wie

 • voor mannen en vrouwen
 • je kan je individueel of als (gelegenheids) stel aanmelden
 • minimumleeftijd 18 jaar of ouder
 • je bent gezond d.w.z. zonder fysieke en/of mentale aandoeningen
 • enige ervaring met yoga of tantra is een must!

Wanneer: zondag 28 juni 2020
Tijd: van 11.00 - 15.00 uur De workshop bestaat uit 2 blokken met in het midden een korte pauze van 20 min. In deze pauze is er thee met wat lekkers erbij.
Kosten: €65,- p.p.

Aanmelden: via het contactformulier op www.oneness-tantra.nl Na betaling van de factuur ben je verzekerd van jouw deelname aan de workshop.
Voor vragen kan je me bellen 06-16414194 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Warme groet, Carla

Wist je dat Bala een afval-vrij centrum is? We vragen hierin jou medewerking door geen spullen mee te nemen die je weg zult gooien na gebruik, alvast bedankt!

 
 Registratie gesloten
 
0