INTUÏTIEVE GEBLINDDOEKTE MASSAGE ZONDAG

Bayumipizapw1577176289
Datum
zo 23 feb 2020 10:00 - 17:00
Organisator
Johan Raaimakers
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala

We gaan een intuïtieve massage geven en geblinddoekt ontvangen dus zonder te weten wie jou masseert. Bij binnenkomst ontmoeten we elkaar allemaal om kennis te maken en te connecten. Bij aanvang gaan als eerst de Shiva’s (mannen) een geblinddoekte massage ontvangen van de Shakti’s (vrouwen). Wij als team leiden het koppel maken voor jullie door middel van loting. Natuurlijk is alles zonder verbaal contact zodat het een geheim zal blijven wie jou heeft gemasseerd.Na de middag pauze zullen we wisselen van ontvangen naar geven en maken we als team weer nieuwe koppels waarvan de ontvanger dan weer niet weet wie hem of haar masseert.

De vorm van de massage is onbelangrijk en gaat vooral op intuïtie. De inhoud van de massage is het cadeau van onvoorwaardelijke aanraken en ontvangen. Geschikt voor singles natuurlijk maar ook voor gesplitste koppels die deze uitdaging willen aangaan.

De kosten voor deze surprise dag zijn 60 euro per persoon of 120 euro per (gelegenheids) koppel. Voor de lunch neem je voor jezelf iets vegetarisch mee. Inloop vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17 uur.

 
 Registratie gesloten