KUS VAN HET ABSOLUTE

image001
Datum
zo 29 mrt 2020 09:30 - 17:30
Organisator
Rita van Rijnsoever
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Creatie - Bewustzijnscentrum Bala

Deze dag biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken, je te verbinden en fysiek te hechten in het grote veld van het leven. Een veld met een hogere frequentie, welke voorafgaat aan onze zichtbare wereld van de zintuigen. Het veld waar ook de antwoorden verscholen liggen op menselijke vragen die we op ons levenspad kunnen tegenkomen. Indien we het even niet weten of zijn vastgelopen met onze ideeën, gevoelens, fysieke klachten en relationele misverstanden privé of in ons werk, kijken we vaak als eerste om ons heen in de zichtbare wereld voor oplossingen. Maar wat als de oplossing zich nou juist bevindt in die niet zichtbare wereld, in dit eindeloze veld om ons heen? We komen er vandaan en zullen ernaar terug keren. Op dat laatste hoeven we niet te wachten, het is er al hier en nu… Eenmaal geproefd is het iets om nooit meer te vergeten.

Wat is daarvoor nodig? We zullen ons instrument, ons lichaam en onze mind, anders moeten afstemmen zodat we onszelf toegang verschaffen tot dit veld. Een zeer toegankelijk veld blijkt het dan te zijn, waar we ons gelukkig, vredig, vrij en heel voelen. Een erkenning en herkenning van wie we werkelijk zijn, een ademtocht bij ons vandaan, thuis. Dit noem ik de Kus van het Absolute. Een draagvlak wordt waarneembaar dat er altijd al was, maar waar jij je hier en nu mee verbindt. In deze hechting ontstaat er een alchemie die voedt, omhult en de weg wijst, in een wereld die hunkert naar authenticiteit en waarachtigheid.

Hoe ziet dat eruit op deze dag? Naast informatie over o.a. energiecentra, hart-coherentie, de hersenen en de zenuwbanen, seksuele energie en innerlijke man/vrouw dynamiek, zullen er ruimschoots oefeningen hierin en (actieve en sociale) meditaties plaatsvinden, waaronder het (her)scheppen van jouw authentieke potentieel. De rechtstreekse overdracht in de verankering en de Kus van het Absolute zorgen voor de hechting in het veld. Dit met humor en plezier, gedragen in onze menselijkheid.

Voor wie?

Voor iedereen die graag in meer onderzoek met zichzelf en waarheid wil zijn, waarin ons Hart centraal staat. Het is fijn als je bekend bent met het werk en de achtergrond van Rita van Rijnsoever. Indien nodig vindt er, voor deelname een intake gesprek plaats, telefonisch of via skype.

link website

Klik hier om je in te schrijven.

Wist je dat Bala een afval-vrij centrum is? We vragen hierin jou medewerking door geen spullen mee te nemen die je weg zult gooien na gebruik, alvast bedankt!

 
 Registratie gesloten
 
0