WORKSHOP SPIEGELMEDITATIE

pjimage-5
Datum
za 31 okt 2020 14:00
Organisator
Alejandro Casas
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Groei - Bewustzijnscentrum Bala

Spiegelmeditatie is een vorm van geleide meditatie waarbij je een kijkje neemt in je innerlijke spiegel. Daarin valt te zien wie je van nature bent op universeel niveau. Dit wordt bepaald aan de hand van de Vedische Astrologie.

Vragen die o.a. aan de orde komen zijn:

 • Wie ben ik van nature?
 • Wat is de rode draad in mijn leven?
 • Waar sta ik nu in mijn leven?
 • Welk levensthema is nu actief?
 • Welke yoga Asana brengt mij in balans?

Hoe verloopt deze geleide meditatie? Wat gaan we concreet doen?

Iedereen krijgt specifiek te horen wat haar universele identiteit is.
Deze geleide meditatie wordt afgewisseld met persoonlijke yoga- en Pranayama oefeningen. Door te focussen op je zelf en door te luisteren naar de ander ben je op 2 manieren bezig met spirituele bewustwording en persoonlijke groei. Maximale groepsgrootte is 10 personen.

Jouw bijdrage:  € 30,-

Over de docent

Alejandro Casas is een Ayurvedisch Health Coach die mensen begeleidt bij het optimaliseren van gezondheid op basis van identiteit. Deze identiteit wordt bepaald aan de hand van de Ayurveda en de Vedische Astrologie. Zijn doel is om mensen in hun persoonlijke kracht te zetten en ze te laten groeien op fysiek, metaal, emotioneel, sociaal en spiritueel niveau. Dit alles draagt bij aan een waardevol bestaan.

Uiterste inschrijfdatum: 20 oktober 2020


LET OP: Inschrijven met: naam, geboortedatum, geboorteplaats en –tijd voor een persoonlijke astrologische reading voorbereid door de docent via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Noot: 

In deze bijzondere tijd mogen we in overleg met RIVM, Gemeente Huizen en veiligheidsregio Gooi & omstreken uitsluitend onder voorwaarden onze activiteiten delen. Lees voor je komst hier onze voorzorgsmaatregelen met nog een aanvulling:

 • Door extra ventilatie van de lesruimte kan de temperatuur binnen frisser zijn. Zorg voor voldoende warme kleding zoals een extra trui of vest en sokken.
 • Neem je eigen yogamat, handdoek, (meditatie)kussen, deken, theebeker en/of gevulde waterfles mee. Vanwege hygiënische redenen mogen er géén materialen van Bala gebruikt worden. 
 • Stoelen en meditatie krukjes zijn beschikbaar en vindt je in de gangen. 
 • Dankjewel voor je begrip en medewerking om op deze manier samen lessen, afspraken en behandelingen te kunnen continueren. Zo is alles in balans met de zorg voor jezelf en anderen. Het is compassiewerk in actie!!

 
 Registratie gesloten
 
2
 

Alle datums

 • vr 30 okt 2020 14:00
 • za 31 okt 2020 14:00