wielwerkk

Wat is Wielwerk Coaching & Therapie?
Wielwerk is een ondersteunde reis, die je inzicht geeft op je levenspad om tot een gevoel van volledigheid, capaciteiten, innerlijke vrede en welzijn te komen. Je leven kan complex en verwarrend lijken. Jouw persoonlijke Wiel zal je zorgen en angsten transformeren en je een duidelijkheid gevoel van richting en doel geven.

De ultieme reis is de kracht om te veranderen.

Wielwerk is een combinatie van technieken die worden gebruikt om je te helpen bij het openen van jezelf tot je volledige potentieel en je te laten zien wat je werkelijk kan bereiken op alle gebieden van je leven.

Wielwerk kan ook helpen om terugkerende patronen, het deel van onze menselijke natuur die dezelfde patronen over en weer blijft herhalen, elimineren. Het binnenste deel van wie we zijn, weet dat het de cyclus moet doorbreken, maar om dit te doen moet je je persoonlijke Wiel leren begrijpen. Het Wiel is een uitstekend hulpmiddel om licht te schijnen in gebieden van je leven die momenteel worden verduisterd ... waar je behoefte hebt aan duidelijkheid. Inzicht kan je helpen bij het identificeren van negatieve gedachten en emoties die je blokkeren vooruit te gaan. Je leert om naar je innerlijke stem te luisteren en het doel in je leven te vinden.

Pay attention to your higher nature, and your lower one will simply wither away from lack of attention

Wielwerk Coaching & Therapie helpt je om:

 • het leven ten volle te leven
 • opnieuw rust en harmonie te ervaren
 • jouw persoonlijke integriteit te versterken
 • je energie niveau te verhogen
 • je genezingsproces op gang te zetten
 • levensdoelen te stellen en deze te bereiken
 • emoties te herkennen en hen vrij te laten
 • liefde, vriendschappen en (financieel) succes te hebben
 • te genieten van onthechting en vrijheid
 • de kunst van ontspanning te leren
 • meer balans te vinden in je leven
 • naar de positieve resultaten hiervan te kijken
 • je zekerder te voelen over alle uitkomsten van het leven
 • je levenservaringen te accepteren de positieve intentie hiervan te begrijpen

Wat als je zou kunnen zijn wie je werkelijk bent? De persoon onder alle lagen die zijn opgebouwd door de jaren heen. Het leven zou heel anders voelen en er zou een nieuwe jij te zien zijn in je relaties, op het werk, thuis, op school, enz.

Hoe we omgaan met onze ervaringen en interpreteren in het leven heeft een directe invloed op onze gezondheid en welzijn en dat wat we niet confronteren in onszelf vandaag, zullen we uiteindelijk ontmoeten als ons lot in onze toekomst.

Als je geïnteresseerd bent in een dergelijke ingrijpende verandering, dan ben je hier aan het juiste adres. Mijn werk is een unieke mix van psychotherapie, coaching, beweging, adem en nog veel meer op basis van een holistische kader dat een praktische aanpak heeft om jou te helpen jezelf te helpen. Opnieuw je eigen kracht ontdekken en verbinding met jezelf maken. Wielwerk kan je leven veranderen. Het veranderde mij.

Tijdens onze tijd samen, zul je leren hoe te luisteren naar je gedachten, energie, emoties en lichaam en te voelen wat ze je vertellen. Ten slotte zal jouw persoonlijke Wiel inzicht in de diepste delen van jou geven!

Als je mij belt of mailt met een vraag over jouw verhaal, dan plannen we een intakeafspraak. 

Crescentia Heuvingh

Wielwerk Coach & Therapeut
Kindertolk Prescent Child
Ademcoach Transformational Breath
Docent Yoga speciale doelgrroepen

Tel. 06 151 44 666
Mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.