cranio sacraal therapie huizen

Cranio: een uitnodiging tot diepe ontspanning en heling

Een cranio sacraal behandeling ontvangen is een manier om naar je lichaam te luisteren en stil te staan bij wat er in je leeft. Als je op een aandachtige en liefdevolle manier wordt aangeraakt, heeft dat een troostende en helende werking.

Cranio stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. 
Door zachte aanraking komt je zenuwstelsel tot rust en ontspan je diep. 
Je wordt je bewust van de processen in je lichaam. 
Wat vast zat, kan weer gaan stromen. 
Je lichaam vindt zijn eigen antwoorden. 
In de ervaren stilte kan een proces van heling en transformatie plaats vinden. 

De meeste mensen ervaren een prettig gevoel van ontspanning tijdens de sessie. Soms voel je dingen in beweging komen in je lichaam, soms ervaar je diepe stilte. Er kunnen beelden of herinneringen naar boven komen. Andere sensaties zoals hitte, kou of prikkelingen kunnen voorkomen als je zenuwstelsel zich begint te ontladen en je lichaam spanning gaat loslaten.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan diepe ontspanning en zich echt weer verbonden wil voelen met zijn/haar lichaam.

Het zachte cranio werk helpt om diep te ontspannen en herstelt de fysieke, mentale en emotionele balans. Het vergroot het gevoel van vitaliteit. Cranio is effectief als preventief middel om je gezondheid op peil te houden en ook bij klachten als:

● stress
● slapeloosheid
● burnout
● spanningshoofdpijn
● kaakklemmen
● overgangsklachten
● pijn
● rouw
● herstel na ziekte

De ontmoeting beginnen we met een gesprekje om een beeld te krijgen van je wensen en eventuele klachten. Bij een cranio sessie lig je gekleed op de behandeltafel dus het is fijn om loszittende, comfortabele kleding aan te hebben. 
De sessie duurt een uur en kost €85,-

Katalin Brandsma

06 1419 1512
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.katalin.nl