meditation00151

Wie ben jij?
Jij bent iemand die hard werkt in de zorg, je wilt namelijk dat de cliënten goed verzorgd worden en er is veel te doen. Ondanks de summiere financiële middelen voel je je verantwoordelijk voor de goede zorg. Je wilt graag de tijd voor de cliënten nemen, ondanks de tijdsdruk.

Herken je dat:

Door het conflict tussen goede zorg geven en zorgen dat alles op tijd af is, ontstaat er stress. Je ervaart een constant gevecht tegen de tijd.
Ook buiten het werk word er geen rust gegund en word je regelmatig geconfronteerd met het werk. Bijvoorbeeld omdat je op je werk niet toekomt aan je administratieve taken, die je dan maar thuis doet.
Door een verschil van werken tussen de oudere en de jongere generatie zorgverleners ontstaan er nog wel eens wat frustraties. Frustraties waarmee je nergens naartoe kan omdat er niemand is die ernaar luistert.
Door de werkdruk heb je het gevoel dat je je niet vrij kunt bewegen en geen regie kunnen hebt over je eigen werkzaamheden. Dit maakt het werk alleen maar zwaarder en geeft het spanning in je lijf, waardoor er lichamelijke klachten ontstaan.
Ondanks de pijn blijf je maar doorgaan.

Hoe nu verder?
Grapjes over je lichamelijke conditie houden je op den duur niet meer overeind en pijnmedicatie helpt op den duur ook niet meer. Als jij er zelf niet voor gaat zorgen dat je de spanning die zich in jouw lijf heeft vastgezet kwijt raakt, heb je op een gegeven moment geen keus meer en zal jouw lichaam je dwingen om te stoppen.

Wat jij nu nodig hebt is hulp om het patroon van pijn onderdrukken te doorbreken. Iemand die begrijpt waar jij doorheen gaat omdat ze dezelfde ervaring heeft en de weg heeft gevonden om eruit te komen.

Coaching
Ervaar jij stress en spanning en pijnklachten werk gerelateerd ?
Hiermee kan ik je helpen, waardoor je weer met plezier naar je werk gaat of je gaat misschien wel andere keuzes maken.

Het programma bestaat uit 6 1:1 sessies van 1 uur.
We beginnen met het helder krijgen van waar jij tegen aan loopt, daarmee gaan we aan de slag door het weghalen van reeds opgebouwde spanning. Hiervoor zet ik verschillende methodieken in die op jouw afgestemd zijn en die ervoor zorgen dat je lichaam de stress los laat. Alleen hierdoor al zou jij je beter voelen.

We starten met het vinden van jouw grens en wat er gebeurt wanneer jouw grens overschreden wordt, op zo'n manier dat je het zelf gaat herkennen. Je gaat dit ervaren op een manier die het beste op jouw aansluit.
Dat kunnen lichamelijke of visualisatie oefeningen zijn, met als doel bewustwording wat er lichamelijk gebeurt. Hierdoor kun je bewuste keuzes gaan maken om te voorkomen dat je roofbouw gaat plegen op jouw lijf.

Wannneer de spanning uit je lijf is en je bewust bent van je eigen grenzen help ik je door middel van coaching en opdrachten om te zorgen dat de verandering blijvend is.
Je moet eens weten wat een handige oefeningen er zijn om ervoor te zorgen dat de spanning zich niet opnieuw opbouwt.
En je krijgt natuurlijk een heleboel goede tips mee om tijdens het werk spanning te ontladen.

De investering voor dit programma is € 595.

Voor meer info of een afspraak kunt u  contact met mij opnemen via :
Mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     
Tel. 06 24 389 690

Vriendelijke groet Yvonne Langelaan

Voor informatie over de mate van vergoeding van de verschillende verzekeringsmaatschappijen verwijs ik je naar de website van CAT: https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars

GAT 2019 Logo Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks-erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl.

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode.