Bayumipizapw1553354785

Panchavatti, een innerlijke reis langs vijf bomen, betekent een heilig bos van vijf bomen. Deze vijf bomen representeren de volgende elementen: body, mind, emotion, spirit en nature. In mijn praktijk maak ik graag met jou een wonderlijke wandeling langs deze vijf bomen. Vaak denken mensen maar één ‘issue’ te hebben of een aantal “issues” waar eigenlijk hele andere dingen aan ten grondslag liggen. Dit kan één of meerdere takken van één van de vijf bomen zijn. Uit ervaring ben ik erachter gekomen dat deze vijf bomen ook met elkaar verbonden zijn en dat de één niet zonder de ander kan. Ik ga met jou op onderzoek uit om te kijken wat er nodig is om jouw vijf bomen in harmonie te brengen en te verbinden.

Misschien hoeven er alleen wat oude bladeren weggeveegd te worden om alles weer beter te zien zoals het is. Ik luister ook naar de verschillende seizoenen, zoals wij die ook in ons leven ervaren.

Er is niets mooier om mensen weer in balans te brengen.

Om jouw energie in balans te brengen maak ik bij de wandeling om jouw levensboom gebruik van de volgende gereedschappen:

  • Intuïtief luisteren
  • Heling met mijn handen
  • Verbinding zoeken met de natuur
  • Radiësthesie
  • Healing Art / jouw krachtdier

Investering
Een helingsproces is een investering in jezelf en de kosten van dit proces zijn als volgt.

Tarief voor een healing sessie is € 75
Energetische House clearing op aanvraag.
All-in Panchavatti wandeling (5 sessies, ondersteuning tussen je sessies door, huiswerk + radiësthesie ondersteuning op maat € 340).
Follow up coaching/mentor sessies na een Panchavatti all-in pakket zijn € 65.

Contact
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06 24212470
Website  https://panchavatti.com