loopbaanbegeleiding bala

Regelmatig stilstaan bij de toekomst , je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. De wereld verandert steeds sneller. Hoe ziet jouw werkende toekomst eruit? Hoe blijf jij gezond, met plezier en succes aan het werk? Misschien wil je iets heel anders, maar hoe dan? 

Het Ontwikkeltraject biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een Noloc erkende professionele loopbaancoach over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.  Tijdens het traject staan jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal.  Je krijgt persoonlijke begeleiding  van in totaal minimaal vier uur. 

Dankzij een tijdelijke subsidieregeling van de overheid zijn er voor jou geen kosten aan verbonden. Je hoeft de subsidie overigens niet zelf aan te vragen; dat wordt voor jou gedaan.

Zie ook de Folder ontwikkeladvies werkenden

Doel
Het doel van het Ontwikkeladvies is het stimuleren van deelnemers om de regie van hun verdere loopbaan in eigen handen te nemen en te houden. Hoe blijf je op een duurzame en plezierige manier aan het werk, nu en in de toekomst?

Wat levert het op?
Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je een beter beeld van wat je wilt en wat voor jou belangrijk is in je werk, je weet waar je kracht ligt en hebt (meer) zicht op je ontwikkelpunten en wat je kunt doen om met plezier aan het werk te blijven. Dit levert een concreet ontwikkelplan op met acties die jij op korte en langere termijn kunt ondernemen om voorbereid te zijn op de toekomst.

Is het ontwikkeladvies wat voor jou?

Ben je 45 jaar of ouder en minimaal 12 uur per week werkzaam in loondienst of als ZZP’er? Dan kun je gebruik maken van het ontwikkeladvies. Je krijgt dan kosteloos persoonlijk advies en coaching op maat. Je kunt geen gebruik maken van de regeling als je werkeloos bent, door ziekte niet kunt werken of er een ontslag/reorganisatie regeling voor jou van kracht is. 

Goed om te weten:

  • De maximale doorlooptijd van het traject is 2 maanden en bestaat uit 3 gesprekken van max. 1,5 uur
  • Het ontwikkeladviestraject start met het invullen van een digitaal intakeformulier.
  • Om de subsidie aan te kunnen vragen is het nodig om vooraf toestemming te geven voor het verwerken van persoonsgegevens. Aan het einde van het traject onderteken je een verklaring dat je hebt deelgenomen aan het ontwikkeladviestraject. 
  • Als je het traject voortijdig stopt kan de subsidie niet worden toegekend en worden de al geleverde diensten/uren volgens mijn reguliere tarief in rekening gebracht.
  • Voor leidinggevenden die hun rol in de begeleiding en ontwikkeling van hun werknemers willen versterken, is het mogelijk een kosteloze groeps- of individuele training te volgen. 

Aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op: Annemiek Berkel, 06-54910420, annemiek@soulsparks. Of kijk op www.soulsparks.nl  of www.annemiekberkel.com