OPEN AVOND OPLEIDING HOLISTISCH COACH-COUNSELOR

 Registratie gesloten
 
3
1398263275pizapw1519399395
Categorie
Workshop
Datum
ma 11 nov 2019 19:30
Telefoon
030 - 8906600
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Groei - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Paul van Straalen

Gratis deelname

In januari 2019 starten we met onze opleiding tot Holistisch Coach-Counselor weer met een nieuwe groep. Om je nu al de gelegenheid te bieden om te kijken of deze mooie opleiding iets voor jou is organiseren wij Open Avonden.

Tijdens de open avond krijg je een praktisch voorproefje van de ervaringen die je kunt opdoen tijdens de gehele opleiding evenals van de los te volgen modules die tijdens de opleiding aangeboden worden.

Je zal een ‘taste’, een voorproefje meekrijgen wat holisme nou eigenlijk inhoudt. Je zal ervaren wat er gebeurt tijdens de verschillende modules en opleiding en krijgt daardoor inzicht wat dit voor verandering bij jou kan brengen.

Kennismaking
Tijdens deze open avond maak je kennis met onder andere Gerhard Böckler, de sfeer en onze Holistische visie. Ook bieden we je unieke ervaringen in onze methodes. Ervaar bijvoorbeeld wat Mindfulness is of wat diep luisteren met jou doet. Met deze methoden krijg je inzicht wat het inhoudt om holistisch te coachen en te begeleiden.

Ook geven wij duidelijkheid over de waarde van medische- en/of psychosociale basiskennis binnen onze holistische visie.

Deze open avond staat niet alleen in het teken van kennismaking met holistische geneeswijzen, ook laten we je ervaren wat het inhoudt om diep contact te maken.

Welkom
Maak kennis met dit prachtige beroep, ontmoet enkele docenten en stel al je vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis, maar schrijf je wel in. Het aantal deelnemers is beperkt. Vragen of opmerkingen? Een oriëntatiegesprek aanvragen? Laat een bericht achter via het bovenstaand emailadres  of bel ons op 030 - 8906600!

 
 

Alle datums

  • ma 9 sept 2019 19:30
  • ma 11 nov 2019 19:30
  • ma 6 jan 2020 19:30