OPLEIDING HOLISTISCH COACH-COUNSELOR

0
boek
Categorie
Opleiding
Datum
ma 8 nov 2021 10:00 - 17:00
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Paul van Straalen

Als Holistisch Coach-Counselor ondersteun je zelfkennis en zelfbewustzijn. Je ondersteunt de ontwikkeling van de inherente mogelijkheden van de cliënt om deze belemmering om te zetten dan wel om anders met deze belemmeringen om te gaan. Je werkt hierbij met een open geest, liefdevolle aandacht en menselijkheid. Je vergezelt de cliënt in bescheidenheid en heldere intentie, in een ruimte van stilte en transformatie waarin alles kan gebeuren. 

In het kort,
In de post Hbo Holistisch Coach-Counselor ga je vooral veel zelf ervaren en ontdekken, want:
je leert het beste door te ervaren.
Juist hierdoor ontstaat kennis en wijsheid en word je ‘ervaringsdeskundige’!

Als Holistisch Coach-Counselor leer je werken met zelfkennis en zelfbewustzijn als basis. Je ondersteunt je cliënt bij het ontwikkelen en vergroten van die zelfkennis en zelfbewustzijn. En de onlosmakelijke uitdagingen die daarbij op het pad van de cliënt komen. Je werkt hierbij met een open geest, liefdevolle aandacht en menselijkheid. Je begeleidt de cliënt in bescheidenheid en heldere intentie, in een ruimte van stilte en transformatie waarin alles kan gebeuren.

Centraal in het werk en in de modules staat de relatie met de cliënt. Die staat altijd voorop. Want alleen in een ruimte van openheid en vertrouwen kan een cliënt zichzelf openstellen en onderzoeken. Met als doel hen te steunen bij het ontwikkelen van inzicht. Met dat inzicht help je hen vervolgens bewuste keuzes te maken over hun (zelf zo ervaren) problematiek. Hierdoor wordt de authenticiteit bevorderd met inachtneming van eigen normen, waarden, prioriteiten, geloofsovertuiging etcetera. Hierdoor kan de cliënt meer innerlijke balans ervaren en komen tot eventueel gewenste veranderingen.

Deze door de KTNO erkende vakopleiding en door SNRO als post-hbo conform geaccrediteerde opleiding is een veelzijdige opleiding in holistische coaching en counseling van cliënten met vragen op alle levensgebieden, waarin vooral de begeleiding naar gezondheid en welzijn centraal staat, zowel fysiek, mentaal en emotioneel als sociaal en spiritueel.

De opleiding is ook geschikt indien je al een eigen praktijk hebt en graag op een diepere laag met je cliënten wil gaan werken. Maar als je nog geen ervaring hebt in het werken met mensen ben je ook van harte welkom.

Meer info op www.nogg.nl/cursus/holistisch-coach-counselor/