OPSTELLINGENWORKSHOP: SUMMERLOVE

 Registratie gesloten
 
1
IMG_6557
Categorie
Workshop
Datum
do 27 juni 2019 19:15 - 22:00
Telefoon
06 – 4169 69 36
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Creatie - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Mirjam Halkes en Sylvia Monten

SUMMER LOVE: special over de liefde: Bijna niets is zo mooi maar ook zo gecompliceerd als relaties en liefdes-relaties in het bijzonder. Val je altijd op de ‘verkeerde’? Loop je in je relatie(s) steeds tegen dezelfde strubbelingen op? Begrijp je soms niet waarom je zo reageert op de acties van de ander? Dan is deze workshop gemaakt met jou in gedachten.

Tijdens deze Special over de liefde gaan we kijken naar het effect dat je familie van oorsprong heeft op de manier waarop je liefde geeft en ontvangt en in relaties handelt.

Iedereen komt in deze workshop aan bod en de opstellingen zullen je helpen om tot de kern te komen van jouw blokkades in (romantische) situaties die niet aansluiten bij je verlangen.

Workshopspecial 27 juni: € 35,-. incl btw en thee/fruit/lekkers (zzp-er of via werkgever € 45 ex btw)


NIEUW: zomervierdaagse Systemisch Zielswerk in Drenthe – ma 8 juli tm do 11 juli
Een prachtige zomermidweek je verbinden met jezelf door Systemisch Zielswerk: stil staan en connectie maken met je ware essentie aan de hand van oefeningen en inzichten uit de wereld van het systemisch werk. Je kunt je vragen en thema’s onderzoeken en rust en ruimte ervaren door de helderheid die je dat geeft. Er is ook alle ruimte voor verstilling, reflectie, voelen en weer ontdekken wat voor jou wezenlijk is in je leven. Voor meer informatie kijk op www.zielzicht.nl

Opstellingenavonden (data: 19 sept, 17 okt, 14 nov en 12 dec)