HERINNERINGEN AAN VORIGE LEVENS

 Registratie gesloten
 
2
Bayumipizapw1528638940
Categorie
Workshop
Datum
vr 5 juli 2019 19:30 - 22:00
Telefoon
06-54910420
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Loslaten - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Annemiek Berkel

Heb je wel eens een deja vu gehad? Beelden en gevoelens ervaren die je niet in dit leven kunt plaatsen? Dat kunnen zielsindrukken uit vorige levens zijn. Door middel van trance en regressiewerk kun je reizen door je onderbewuste en contact maken met jouw vorige levens. Omdat eerdere ervaringen van je ziel nog (onbewust) kunnen doorwerken in je huidige leven, is werken met vorige levens een bijzondere én helende ontdekkingsreis. Of je nu wel of niet gelooft in reïncarnatie maakt niet uit; regressie naar vorige levens werkt transformerend in het hier en nu.

Wil je meer weten over regressiewerk en vorige levens en hoe dit jou in je dagelijks leven behulpzaam kan zijn? Dan nodig ik je van harte uit deel te nemen aan deze workshop.

Wat kun je onder meer verwachten?

• Introductie regressiewerk en vorige levens
• Uitleg over het werken met trance, (speelse) oefeningen als voorbereiding op een groepsregressie
• Een groepsregressie waarin je indrukken van een (positief) vorig leven kunt ervaren.

Een groepsregressie is weliswaar geen 1 op 1 sessie, maar je ervaart hoe ontspannen het proces kan zijn, waarbij we ons richten op een positief vorig leven. Op deze manier kunnen indrukken en ervaringen je direct in het hier en nu behulpzaam zijn.

Bijdrage voor de workshop is EU 35,--. Deelnemers aan de workshop krijgen een korting van 15% op een eerste individuele regressiesessie. Matten en dekens zijn beschikbaar, als je wilt kun je een eigen kussentje meenemen. Draag comfortabele kleding. Plaatsen zijn beperkt (ik werk met kleine groepen).

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Annemiek Berkel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-54910420. Voor meer informatie: www.soulsparks.nl

Regressiewerk is een mooie en krachtige begeleidingsvorm om verborgen krachtbronnen te ontdekken en (energie)blokkades op te lossen. Regressiewerk is rijk, diepgaand én werkzaam op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.