WORKSHOP ADEM

 Registratie gesloten
 
2
Categorie
Workshop
Datum
vr 10 jan 2020 09:00 - 12:30
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Groei - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Melanie Wientjes

Sta jij wel eens stil bij je ademhaling? Vooral wanneer je je iets teveel laat meevoeren in de hectiek van alledag, is het goed om de tijd te nemen om rustig in en uit te ademen. Weten hoe je je ademhalingspatroon kunt verbeteren? Kom dan op vrijdag 10 januari 2020 naar de workshop Adem, gebaseerd op de visie van Joseph Pilates, de grondlegger van pilates.

Leer hoe je ademt, hoe je lichaam beweegt en voel wat een gezonde ademhaling betekent voor jou. Ontdek hoe een inademing je ruimte geeft en een uitademing ontspanning.
Last van stress? Dan is deze workshop vooral voor jou.

Kom lekkerder in je vel.

Geen ervaring met pilates, of een slechte conditie? Dat geeft niet: deze workshop vraagt geen sportprestatie van je. Het is een ontspannen moment voor jezelf, terwijl je leert om nog beter voor je lichaam te zorgen. Nu én in de toekomst. De workshop laat je op een zachte manier voelen hoe je lijf werkt. Je ontdekt hoe je spieren samenwerken door middel van verschillende oefeningen. Via de pilatesmethode leer je de balans in jezelf kennen.

Word in een paar uur bijgepraat en leer iets voor de rest van je leven.

Over de trainer
Bij Pilates met Melanie staat een heldere stap-voor-stap uitleg voorop. Melanie Wientjes heeft een aanstekelijk enthousiasme en grote vaardigheid, waarmee ze haar liefde voor pilates overbrengt. “Ik werk expres met beeldende voorbeelden om de oefeningen te illustreren. Daardoor blijf je ze beter onthouden. Mijn ervaring is dat je ze op die manier ook makkelijker toepassen in je dagelijks leven.”

Praktisch
De workshop Adem vindt plaats op vrijdag 10 januari 2020, van 9.00 tot 12.30 uur. In Huizen, Trompstraat 1 (BewustzijnsCentrum BALA - in de Groei-zaal). Meer weten? Stel je vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijven
Schrijf je in voor de workshop door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Noteer in de e-mail je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, en noem de naam van de workshop: ADEM. Hierna ontvang je een factuur van € 40,00.

 
 

Alle datums

  • za 21 sept 2019 09:00
  • vr 11 okt 2019 09:00