IN BALANS MET JE EMOTIES (ONLINE WORKSHOP SERIE)

 Registratie gesloten
 
1
Bayumipizapw1561019408
Categorie
Workshop
Datum
vr 12 juni 2020 11:00 - 12:15
Telefoon
06-54910420
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Organisator
Annemiek Berkel

Hoe behoud je de balans en je (veer)kracht in deze tijden? Je emoties vormen een belangrijke sleutel! Allereerst is het ruimte geven aan je emotionele ervaring fundamentele zelfzorg. Daarnaast zijn emoties waardevolle en belangrijke boodschappers die een enorme hoeveelheid energie en informatie bevatten. Ontdek tijdens deze Dynamic Emotional Integration® online workshop serie hoe je respectvol met al je elementen* en al je emoties kunt (samen)werken en ontdek de geschenken die zij brengen.

Echt leren luisteren naar en samenwerken met je emoties is de sleutel tot balans, heelheid en welzijn. Omring jezelf en je emoties met steun en aandacht. Stem je af op de natuurlijke stroom van je emoties en ontdek wat ze je te vertellen hebben. Wanneer je een diepere verbinding aangaat met jouw eigen emotionele wijsheid ontdek je ook om welke acties jouw emoties vragen.

Wat kun je verwachten?

  • sleutels tot emotioneel bewustzijn
  • waar sta je nu; in balans met al je elementen (*body, mind, spirit én emoties)
  • ontdek de boodschappen die je emoties je brengen en de actie die elke emotie vraagt;
  • emotiewerk en evenwicht houden tussen geven en ontvangen; de belangrijke rol van je emoties
  • helende en balans brengende (creatieve) oefeningen en rituelen

Waar en wanneer?
3 weken vanaf 22 mei 2020, bestaande uit:
3 online workshops via zoom; vrijdag 12, 19 en 26  juni, 11-12.15 uur
je ontvangt wekelijks waardevolle oefeningen en handouts (pdf/mp3);
je kunt tussentijds vragen stellen via de mail.

Speciale prijs: EU 55 ,--all-in.
Als deelnemer aan de workshop krijg je ook flinke korting op een individuele DEI-consultatie (vragenlijst, voorbereiding, consult van max. 60 minuten via zoom/skype en follow-up pdf met suggesties en samenvatting voor EU 75,--).

Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-54910420

Je emoties zijn de sleutel tot een dieper, rijker leven.

Dynamic Emotional Integration® (DEI) is een leading-edge trainingsprogramma en consultatieproces om emotioneel bewustzijn en gezonde empathische vaardigheden te ontwikkelen. DEI helpt je de inzichten, energie en intelligentie in je emoties te ontsluiten. Binnen DEI wordt onder meer gewerkt met emotioneel respectvolle mindfulness oefeningen. DEI is ontwikkeld door Karla McLaren M.Ed. Zij is ook de auteur van "The Language of Emotions"en "The Art of Empathy".

Lees meer op www.soulsparks.nl/emoties