STA IN JE KRACHT! OPSTELLINGEN AVOND

0
pizap.com15936297019681
Categorie
Workshop
Datum
do 3 sept 2020 19:30 - 21:45
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Creatie - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Sylvia Monten en Mirjam Halkes

Op de Systemische (familie-)opstellingen thema-avond: Sta in je kracht! Onderzoeken we aan de hand van opstellingen wat de afgelopen periode van je heeft gevraagd, maar ook wat het je heeft opgeleverd. Wat heb jij nu nodig om in je kracht te (blijven) staan. De roep om verandering is groter dan ooit. Wat wil jij nu echt anders gaan doen? Wat helpt je daarbij? Wat moet er dan nog aangekeken worden? Een fijne avond om inspiratie op te doen en te groeien.

(Familie-)Opstellingen of systemisch werken inspireert steeds meer mensen. En dat is niet voor niks! We denken van alles te weten en begrijpen en toch is niets zo moeilijk als uit je eigen belemmerende patronen te stappen, je hart te volgen of voluit te leven. Bepaalde patronen of steeds terugkerende vragen en gevoelens kun je niet met logica of gezond verstand aanpakken of veranderen. Juist dan is een systemische aanpak vaak effectief. Het enige wat het vraagt is een open houding en gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Thema-avond opstellingen: Sta in je kracht! € 35,--

Alle data
do 17 sept 2020 19:15 – Opstellingen -Groeicirkel 1ste avond

do 1 oktober 2020 19:15  Opstellingen -Groeicirkel 2de avond
z
a 10 okt 2020 - 10.15 - Zielskaarten maken en opstellen

do 5 nov 2020 19:15 – Opstellingen -Groeicirkel 3de avond

vr 13 nov 2020 - 13.00 - Zielskaarten maken 

do 26 nov 2020 19:15 – Opstellingen -Groeicirkel 4de avond

 

Retraiteweekend Systemisch Zielswerk in Drenthe: 18 tm 20 december 2020. Een weekend ontspannen, verdiepen en groeien op een prachtige plek in de natuur. Een kado voor jezelf! Uiteraard vinden deze weekenden plaats met in acht neming van alle dan geldende maatregelen.
Een heerlijk betekenisvol weekend om op te laden en te genieten van de moeiteloze flow van waarheid en liefde die opstellingen altijd brengen. Om een stap te zetten in loslaten wat niet meer bij je past, naar lichter leven en authentieker jezelf zijn. Een weekend om connectie te maken met je ware essentie aan de hand van allerlei oefeningen en inzichten uit de rijke wereld van het systemisch werk. Je kunt je vragen en thema’s onderzoeken en rust en ruimte ervaren door de helderheid die je dat geeft. Er is ook alle ruimte voor verstilling, reflectie, voelen en weer ontdekken wat voor jou wezenlijk is in je leven. Even tijd voor jezelf.