(FAMILIE-)OPSTELLINGENMIDDAG

0
opstellingen_bala_huizen
Categorie
Workshop
Datum
vr 13 nov 2020 13:15 - 17:00
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Creatie - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Sylvia Monten

Dit is voorlopig de laatste mogelijkheid om 'live' in een (kleine) groep mee te doen met een Systemische (familie-) opstelling of een eigen vraag daarvoor in te brengen. Een opstelling laat je verrassende nieuwe inzichten en mogelijkheden zien om jouw leven in vrijheid te leven. Alle vragen zijn welkom; hele praktische of meer levensvragen, vragen op persoonlijk of professioneel vlak. Leef jij je mooiste leven?

(

Familie-)Opstellingen of systemisch werken inspireert steeds meer mensen. En dat is niet voor niks! We denken van alles te weten en begrijpen en toch is niets zo moeilijk als uit je eigen belemmerende patronen te stappen, je hart te volgen of voluit te leven. Bepaalde patronen of steeds terugkerende vragen en gevoelens kun je niet met logica of gezond verstand aanpakken of veranderen. Juist dan is een systemische aanpak vaak effectief. Het enige wat het vraagt is een open houding en gezonde dosis nieuwsgierigheid.Ervaringen van deelnemers:


”Ik wil jullie graag laten weten dat de opstelling me zoveel rust heeft gebracht in de relatie met mijn moeder! Mijn relatie met haar is veel meer ontspannen doordat ik nu met andere ogen naar haar kan kijken.” – Barbara

"De opstellingenavonden zijn steeds heel prettige avonden, ontspannen en bijzonder dat ik steeds zo makkelijk vanalles ervaar als representant" – Cindia

Jouw bijdrage hiervoor (incl btw en thee/fruit/lekkers): deelnemer/representant: € 12,50/ vraagsteller € 120. (Als zzp-er of bij vergoeding door werkgever is je deelname excl. btw.)

Als vraagsteller is het helpend en vragen we je om minimaal één keer als representant bij ons of elders ervaring te hebben opgedaan. Mocht je een vraag willen stellen en je hebt nog geen ervaring met systemisch werk, neem dan even contact met ons op.
Sylvia Monten  * 06 416 96 936  * Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  * groeicirkel.nu

Volgende mogelijkheid opstellen online: zaterdag 28 november.
Data retraites Systemisch Zielswerk in Drenthe: 30 okt-1 nov en Kerst-editie: 21-23 dec - een paar dagen je onderdompelen in tijd en aandacht voor jezelf aan de hand van de rijke wereld van systemische opstellingen. 

Noot: 

In deze bijzondere tijd mogen we in overleg met RIVM, Gemeente Huizen en veiligheidsregio Gooi & omstreken uitsluitend onder voorwaarden onze activiteiten delen. Lees voor je komst hier onze voorzorgsmaatregelen met nog een aanvulling:

  • Door extra ventilatie van de lesruimte kan de temperatuur binnen frisser zijn. Zorg voor voldoende warme kleding zoals een extra trui of vest en sokken.
  • Neem je eigen yogamat, handdoek, (meditatie)kussen, deken, theebeker en/of gevulde waterfles mee. Vanwege hygiënische redenen mogen er géén materialen van Bala gebruikt worden. 
  • Stoelen en meditatie krukjes zijn beschikbaar en vindt je in de gangen. 
  • Dankjewel voor je begrip en medewerking om op deze manier samen lessen, afspraken en behandelingen te kunnen continueren. Zo is alles in balans met de zorg voor jezelf en anderen. Het is compassiewerk in actie!!


Retraite(weekend) Systemisch Zielswerk in Drenthe: 30 okt-1nov 2020 en 21-23 december 2020. Een weekend of driedaagse ontspannen, verdiepen en groeien op een prachtige plek in de natuur. Een kado voor jezelf! Om op te laden en te genieten van de moeiteloze flow van waarheid en liefde die opstellingen altijd brengen. Om een stap te zetten in loslaten wat niet meer bij je past, naar lichter leven en authentieker jezelf zijn. Een paar dagen er uit om connectie te maken met je ware essentie aan de hand van allerlei oefeningen en inzichten uit de rijke wereld van het systemisch werk. Je kunt je vragen en thema’s onderzoeken en rust en ruimte ervaren door de helderheid die je dat geeft. Er is ook alle ruimte voor verstilling, reflectie, voelen en weer ontdekken wat voor jou wezenlijk is in je leven. Voor meer informatie: kijk op onze websites.