GUASHA & BORSTGEZONDHEID

 Registratie gesloten
 
2
guasha
Categorie
Training
Datum
ma 19 okt 2020 14:00 - 17:00
Telefoon
+31 (0)20 442 01 41
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
José van Stokhem

BORSTGEZONDHEID EN PREVENTIE DOOR GUASHA

De laatste 10 jaar is er in China een nieuwe aanpak voor borstverzorging voor vrouwen populair. Guashatherapie is een eeuwenoude eenvoudige “schraap methode” en is onderdeel van de Traditionele Chinese geneeskunde;TCM. In de jaren 90 werd het weer herontdekt. Guasha brengt alle therapeutische effecten samen, zoals
• detox,
• versterking van het immuunsysteem,
• versterking van Qi en bloed
• circulatie verbetering

Prof. Zhang X.Q. past deze methode toe bij de borstverzorging van vrouwen. Meer dan tienduizend mensen ontdoen zich dagelijks via Guashatherapie van bv. mastopathie. Zo realiseren zij gezuiverde borstklieren van het lymfesysteem en gebalanceerde PMS . Zo eenvoudig is het om met Guasha jouw borsten te helpen gezond en mooi te blijven.

Het lichaam heeft in totaal 365 meridiaanpunten waarvan 183 op de borst en in de borststreek. 8 meridiaankanalen lopen door de borst en de borstkas, hier gaat 70% van de totale bloedcirculatie door. Door de behandeling van deze meridianen en holografische zones, kunnen we de borsten gezond houden! Daarom sluit deze behandeling perfect aan bij de Vlow®borstweefselbehandeling en/of manuele lymfedrainage van het borstgebied.

Chinezen zien de borst als een plek die gemakkelijk gevuld wordt met allerlei emoties en waar gif-en afvalstoffen zich makkelijk ophopen. De circulatie- en meridiaanpunten worden geblokkeerd door stress. Behandeling met Guasha van de mama-holografische zones geeft "sha", korreltjes, knoopjes van loskomende afvalstoffen. Hierdoor kunnen we de borstgezondheid diagnosticeren en klachten behandelen.

Workshop
Tijdens het eerste uur van de workshop wordt uitgelegd hoe Guasha werkt en wat het voor borstgezondheid kan betekenen. Aansluitend gaan we met veel plezier met Guasha aan de slag. Alles wat je leert is direct toepasbaar in de praktijk.

Over MeiMei:

  • TCM-Guasha-therapeute en senior acupuncturist
  • Afgestudeerd aan China Academy of Chinese Medical Sicences & Erasmus Universiteit Rotterdam
  • 33 jaar ervaring met Traditional Chinese Medicine en 24 jaar gespecialiseerd in Guasha therapie
  • Lid China Medical Guasha Committee
  • Enige discipel van Guasha prof. X.Q. Zhang in Europa

MeiMei deelt graag haar unieke kennis en ervaring met jou. Meer informatie zie ook: guasha-integraletherapie.nl en meihan-guasha.nl

Wil jij je kennis verbreden op het gebied van de borstgezondheid, dan mag je deze workshop eigenlijk niet missen.......

Ben jij er bij?

We hopen van harte je te ontmoeten op 19 oktober.

Docent: MeiMei Stiekema – Yu
Kosten: € 62,50 incl. thee en sap, iets lekkers
Doelgroep: vrouwelijke therapeuten met lichaamsgerichte praktijkervaring, HBO, MBK. Accreditatie: wordt aangevraagd
Aanmelding: via de website van LifeStream – onder het kopje bijscholingen 

Namens het Lifestream-team José
..... Let it VLOW®.....

Noot: 

In deze bijzondere tijd mogen we in overleg met RIVM, Gemeente Huizen en veiligheidsregio Gooi & omstreken uitsluitend onder voorwaarden onze activiteiten delen. Lees voor je komst hier onze voorzorgsmaatregelen met nog een aanvulling:

  • Door extra ventilatie van de lesruimte kan de temperatuur binnen frisser zijn. Zorg voor voldoende warme kleding zoals een extra trui of vest en sokken.
  • Neem je eigen yogamat, handdoek, (meditatie)kussen, deken, theebeker en/of gevulde waterfles mee. Vanwege hygiënische redenen mogen er géén materialen van Bala gebruikt worden. 
  • Stoelen en meditatie krukjes zijn beschikbaar en vindt je in de gangen. 
  • Dankjewel voor je begrip en medewerking om op deze manier samen lessen, afspraken en behandelingen te kunnen continueren. Zo is alles in balans met de zorg voor jezelf en anderen. Het is compassiewerk in actie!!