HATHA VINYASA

pizap.com15993974329061
Categorie
Cursus
Datum
do 24 sept 2020 09:00
Telefoon
06 14 385 800
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Christine Swantee

Vinyasa betekent ‘adem-gesynchroniseerde beweging’. De constante cyclus van in- en uitademing creëert een punt van kalmte en focus, waar je keer op keer naar kunt terugkeren mocht je zijn afgedwaald. De yogalessen kenmerken zich door diversiteit, omdat een Vinyasa docent zelf de lessen samenstelt. Bij Christine betekent dit dat er steeds een verschillend thema aan de les wordt gegeven, waarin iedere keer andere onderdelen van het lichaam aan bod kunnen komen. De continue bewegingen van de ene houding naar de andere, zorgen voor een actieve training die afwezig is bij de meer traditionele vormen van yoga. De zonnegroet is routine in een Vinyasa yogales.

Beoefen je Vinyasa yoga iets langer, dan pas je vanzelf de Ujiay ademhaling toe. Met deze manier van ademen doseer je je adem en wek je kracht en energie op. Je maakt een ruisend geluid doordat de keel lichtjes wordt dichtgeknepen. Deze ademhaling kan worden aangehouden tijdens de yogaoefeningen, behalve tijdens de ontspanning.

Christine geeft de lessen wekelijks afwisselend van actief (Vinyasa) tot rustig (Hatha). Op maat gemaakte yogalessen die goed te volgen zijn. De lessen worden iedere week op maat gemaakt. Er is een wekelijks thema en de les start met een korte meditatie en eindigt met stretches en ontspanning (savasana). Doordat we werken met ‘props’ zoals blokken, bolster, riem en deken zijn de lessen geschikt voor bijna alle leeftijden en alle lichaamstypen.

Kom je kennismaken?

 

Lees voor je komst hier onze voorzorgsmaatregelen, dankjewel!

 
 

Alle datums

  • 00:00
  • do 10 sept 2020 09:00
  • do 17 sept 2020 09:00
  • do 24 sept 2020 09:00