VERVOLGBIJEENKOMST MINDFULNESS

 Registratie gesloten
 
0
Bayumipizapw1553787689
Categorie
Training
Datum
vr 9 okt 2020 19:00
Telefoon
035-52 66 753
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Marie-Anne Berends - Haeck

Mindful zijn is niet moeilijk. Eraan denken, dat is moeilijk.

Je ben vast van plan om dat wat je hebt geleerd in de training ook echt te blijven doen. Maar na verloop van tijd kom je erachter hoe moeilijk dat is. Je wilt wel, maar het lukt gewoon niet om regelmatig je matje of je kussentje op te zoeken en jezelf de tijd te gunnen even stil te staan, al is het maar drie minuten! Er is altijd wel iets anders wat je aandacht dringend nodig heeft. En voor je het weet loop je weer de hele dag te hollen, te vliegen en te rennen en staat de automatische piloot weer de hele dag aan. Jammer!

Als je dit herkent dan is de mindfulness vervolgbijeenkomst misschien iets voor jou. Doel van deze groep is om mindfulness te blijven beoefenen en te herinneren in je dagelijks leven Regelmatig oefenen en uitwisselen in een groep helpt daarbij.
Een vervolgbijeenkomst duurt 2 uur. Het accent ligt meer op "het oefenen" dan op "praten". We herhalen oefeningen uit de 8-weekse mindfulnesstraining. Daarnaast bieden we ook regelmatig nieuwe meditatie-oefeningen aan. Op deze manier hopen we in de vervolgcursus ook een proces van verdieping op gang te brengen.

Flexibel programma
De vervolggroep draait inmiddels al 5 jaar. Gewoon omdat het werkt. Wat deelnemers aanspreekt is de flexibiliteit van het aanbod en het laagdrempelige karakter. Iedereen die, waar dan ook, een mindfulness training heeft gevolgd, is van harte welkom.

Opzet

  • de bijeenkomsten worden eens per maand gehouden
  • je schrijft in per seizoen, dit zijn gemiddeld 5 bijeenkomsten
  • je betaalt per seizoen (de kosten per bijeenkomst zijn € 17,50)

 

Wist je dat Bala een afval-vrij centrum is? We vragen hierin jou medewerking door geen spullen mee te nemen die je weg zult gooien na gebruik, alvast bedankt!

 
 

Alle datums

  • vr 15 mei 2020 19:00
  • vr 12 juni 2020 19:00
  • vr 4 sept 2020 19:00
  • vr 9 okt 2020 19:00