CURSUS BEZIELD LEVEN - EEN WARM THUISKOMEN IN DE ZIEL

 Registratie gesloten
 
0
fly
Categorie
Cursus
Datum
vr 30 okt 2020 09:00
Telefoon
06 40 57 48 71
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Organisator
Peggy van Stralen

Innerlijke reis via gedachten naar vervulling van verlangens, met als afsluiting een privé concert van The Wanderer 

Eén van de nummers van The Wanderer is het prachtige hartverwarmende ‘Aren’t you meant to fly’. Ik geloof dat het leven ons uitnodigt om te ‘vliegen’. Om onze vleugels uit te slaan en onze hart & ziel te volgen, zonder gehinderd te worden door (oude) blokkades. Deze cursus neemt je in 2 ochtenden en een persoonlijke soulhealing mee op een innerlijke reis, van gedachten naar je verlangens (be)leven. Hoe uniek om deze ontdekkingstocht in een sfeervolle setting af te kunnen sluiten met een privé optreden van een band waarvan de muziek beleefd wordt als zielsmuziek. Alle inzichten die je ervaren en eigen gemaakt hebt komen tijdens het optreden samen en worden extra bekrachtigd op de prachtige klanken en teksten van de band. Dat maakt deze combinatie van cursus en muziek zo uniek en krachtig. Lees verder...

Je kunt kiezen deel te nemen op woensdag- of vrijdagochtend.

* Woensdagochtend, 09.00 - 12.00 uur: 28 oktober, 11 november
   Vrijdagochtend, 09.00 - 12.00 uur: 30 oktober, 13 november
* Tussen 13 november en 4 december plannen we de persoonlijke soulhealing sessie.
* Het privé concert voor beide groepen is op 6 december van 15.00 - 17.00 uur. 
   Na het concert ontvang je de cd ‘When we meet again’ van The Wanderer

Kosten: € 222,- Er is (i.v.m. corona vooralsnog) plaats voor maximaal 8 deelnemers per groep.

Meld je aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 06 40 57 48 71

Graag tot ziens!

Noot: 

In deze bijzondere tijd mogen we in overleg met RIVM, Gemeente Huizen en veiligheidsregio Gooi & omstreken uitsluitend onder voorwaarden onze activiteiten delen. Lees voor je komst hier onze voorzorgsmaatregelen met nog een aanvulling:

  • Door extra ventilatie van de lesruimte kan de temperatuur binnen frisser zijn. Zorg voor voldoende warme kleding zoals een extra trui of vest en sokken.
  • Neem je eigen yogamat, handdoek, (meditatie)kussen, deken, theebeker en/of gevulde waterfles mee. Vanwege hygiënische redenen mogen er géén materialen van Bala gebruikt worden. 
  • Stoelen en meditatie krukjes zijn beschikbaar en vindt je in de gangen. 
  • Dankjewel voor je begrip en medewerking om op deze manier samen lessen, afspraken en behandelingen te kunnen continueren. Zo is alles in balans met de zorg voor jezelf en anderen. Het is compassiewerk in actie!!

 
 

Alle datums

  • wo 28 okt 2020 09:00
  • vr 30 okt 2020 09:00