WORKSHOP HERINNERINGEN AAN VORIGE LEVENS

2EAC8131-0DEB-4C06-9F55-F3982B074174
Categorie
Workshop
Datum
do 17 feb 2022 19:30 - 22:00
Telefoon
06 54910420
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Groei - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Annemiek Berkel

Heb je wel eens een deja vu gehad? Beelden en gevoelens ervaren die je niet in dit leven kunt plaatsen? Dat kunnen zielsindrukken uit vorige levens zijn. Werken met vorige levens is een bijzondere én helende ontdekkingsreis. Eerdereervaringen van je ziel kunnen (onbewust) nog doorwerken in je huidige leven. Of je nu wel of niet gelooft in reïncarnatie maakt niet uit; regressie naar vorige levens werkt  transformerend in het hier en nu. 

Regressiewerk is een mooie en krachtige begeleidingsvorm om (energie)blokkades op te lossenen verborgen krachtbronnen te ontdekken. Regressiewerk is rijk, diepgaand én werkzaam op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.  

Wil je meer weten over regressiewerk en vorige levens en hoe dit jou in je dagelijks leven behulpzaam kan zijn?  Dan nodig ik je van harte uit deel te nemen aan deze workshop. 

Wat kun je onder meer verwachten?

  • Korte introductie regressiewerk en vorige levens
  • Energiebeheer en (speelse) oefeningen als voorbereiding op een groepsregressie.
  • Een groepsregressie waarin je indrukken van een (positief) vorig leven kunt ervaren.                                                  Een groepsregressie is weliswaar geen 1 op 1 sessie, maar je ervaart  hoe ontspannen het proces kan zijn, waarbij we ons richten op een positief vorig leven. Op deze manier kunnen indrukken en ervaringen je direct in het hier en nu behulpzaam zijn. 

Bijdrage voor de workshop is EU 35,--. Deelnemers aan de workshop krijgen een korting van 15% op een eerste individuele regressiesessie. Draag comfortabele kleding en neem een dekentje en evt. kussentje mee.  Plaatsen zijn beperkt (ik werk met kleine groepen). 

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Annemiek Berkel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-54910420. Voor meer informatie: www.soulsparks.nl