MEDITATIEPLUS BIJEENKOMSTEN

meditatie
Categorie
Meditatie
Datum
wo 7 sept 2022 18:30 - 19:30
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Transformatie - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Peggy van Stralen

Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten laten we ons leiden door het nu en wat er in het nu wil ontstaan als thema om ons in te verdiepen. Thema’s kunnen o.a. zijn: hoe om te gaan met piekergedrag of lichamelijke spanning. Daarnaast mediteren we iedere bijeenkomst en is er tijd voor het ontvangen van helende energie, zowel persoonlijk als voor de groep in zijn geheel. 

4 wekelijks
De bijeenkomsten worden gegeven in een cyclus van 4 weken.
Voor september is dat: 7, 14, 21 en 28 september van 18.30 tot 19.30 uur.  

Persoonlijk
Omdat ik graag persoonlijk contact met je maak en uiteraard voor de helingen persoonlijk op je afstem, houd ik de groepen klein. 

Welkom
Je bent vanaf 18.15 uur welkom om op je gemak een plaats uit te zoeken en te landen. Er zijn meditatiekussens, matjes en fleecedekens voorhanden. Heb je zelf een meditatiekussen o.i.d. neem dan gerust mee.
Na afsluiting is er gelegenheid samen een kop thee te drinken voor je gaat. Je bent uiteraard ook vrij om gelijk naar huis te gaan.

Extra
Mocht je de meditatie bijeenkomst nog een extra dimensie willen geven, dan is aanvullend een persoonlijke energetische massage of Reiki sessie van 1 uur een mogelijkheid. Dit is uiteraard afhankelijk van de aanvraag.

Voor meer informatie, kijk op: https://vanstralen.nu/product/meditatieplus-bijeenkomsten/

Dit is een uur speciaal voor jou. Een uur om bewust in contact met jezelf te komen. Een uur waarin we mediteren. Maar ook een uur waarin we de verdieping in gaan door te kijken en ervaren hoe we het leven nog makkelijker door ons heen kunnen laten stromen. Helend door de groeps en persoonlijke healing die je wekelijks ontvangt (afgestemd op jouw thema). En ontluikend omdat de lach ook zeker niet geschroomd wordt.

Kosten: € 66,00 (cyclus van 4).

Heb je vragen, laat het me weten.

STRALENDE groet,
Peggy

trainer coach counselor EMDR energetisch & psychosociaal therapeut
Jouw tijd om te STRALEN is Nu

06 – 40 57 48 71
www.vanstralen.nu

 
 

Alle datums

  • wo 7 sept 2022 18:30