Bayumipizapw1568111269

Sportmassage

Een goede sportmassage bestaat uit sederende en stimulerende technieken, afhankelijk van de klacht of het doel van de massage. Deze technieken verbeteren de prestatie en het herstel van het lichaam en hebben een preventief effect.
Sportmassage op regelmatige basis heeft natuurlijk ook de functie van een fysieke onderhoudsbeurt: opkomende kwalen worden op tijd opgemerkt en al vroeg in de kiem gesmoord, afvalstoffen worden sneller het lichaam uitgewerkt en tevens heeft een massage vaak een ontspannend effect.
Sportmassage is een stevige massage waarbij het goede gevoel niet alleen tijdens de massage merkbaar is maar ook nadien.
Ook als u niet aan sport doet kan deze massage een weldaad zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld nek en schouderklachten als gevolg van het te lang achter de computer zitten. Of rugklachten, zowel chronische als acute. Ook spierpijnen na bijvoorbeeld een dag klussen of in de tuin werken kunnen verholpen worden. Houdt er wel rekening mee dat indien een klacht al jaren bestaat deze niet na 1 x ‘weggemasseerd’ is, de klacht is in dit geval immers ook niet in 1 dag gekomen, wel voelt u al na de eerste behandeling een duidelijk verschil.
Ook indien u geen klachten heeft bent u natuurlijk van harte welkom voor een stevige sportmassage.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een massage waarbij verschillende technieken uit verschillende culturen worden verweven. De massage word uitgevoerd met massageolie en er kan gekozen worden uit verschillende (aromatische) olien.
Door strijkingen en knedingen krachtig doch in langzaam tempo uitgevoerd wordt een ontspanning en een verbeterde doorbloeding tot stand gebracht. Door de verbeterde doorbloeding worden opgehoopte afvalstoffen afgevoerd.

De sport en ontspanningsmassage kan ook goed gecombineerd worden voor de eerste behandeling wordt er altijd overleg gepleegd over welke behandeling noodzakelijk/gewenst is.

Winni Jansen
www.acumas.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-14636769