Bayumipizapw1568112991

Laat je lichaam volledig tot rust komen door een heerlijke ontspannende HotStone massage.
De massage wordt gegeven met verwarmde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door water, zand en tijd glad gesleten zijn. De stenen hebben een hoog gehalte aan ijzer en magnesium en houden hierdoor de warmte lang vast. Door de warmte van de stenen creëer je een diepe relaxatie door de ontspanning van de weefsels en spieren.

De massage
Er worden veel verschillende variaties van hot stone massages worden aangeboden.
Hoe ziet zo’n Hot Stone Massage er nou eigenlijk uit bij ons, vraagt u zich nu natuurlijk af.
Als u op de massagetafel ligt wordt uw lichaam afgedekt met handdoeken, dit is om het lichaam niet te laten afkoelen. De achterzijde van het lichaam wordt het eerst behandeld. De warme stenen worden één voor één op het lichaam gelegd en geven de (warmte)energie door. Hierna volgt een ontspannende massage met de handen met massageolie, gevolgd door een massage met warme stenen. Als de achterzijde van het lichaam klaar is wordt de voorzijde behandeld.
Na een volledige Hot Stone behandeling zult u nog geruime tijd een heerlijk ontspannen gevoel hebben.

Bij een Hot Stone Massage kunt u kiezen uit een massage van 60 of 90 minuten. Bij de massage van 60 minuten wordt de rug, achterzijde van de benen en de voeten behandeld. Bij de massage van 90 minuten worden ook de voorzijde van de benen, de armen en het hoofd nog behandeld, waardoor u van top tot teen ontspannen naar huis gaat. Hot stone massages korter dan 60 minuten geven wij niet omdat wij van mening zijn dat het doel (heerlijk en volledig ontspannen) niet gehaald wordt en wij dus niet achter ons werk kunnen staan.

Winni Jansen

www.acumas.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-14636769