Kom jij ons plein in de bloemetjes zetten?!

sponors-plein

Voor de aanleg van een tuin op ons verouderde schoolplein zijn we op zoek naar betrokken ondernemers of particulieren, die middels sponsoring hun naam aan Bewustzijnscentrum Bala willen verbinden.

Het centrum wordt niet gesubsidieerd en is afhankelijk van eigen inkomsten en de dankbare hulp van vrijwilligers. Om de tarieven laag te kunnen houden zijn sponsors meer dan welkom. Wij zijn blij met elke bijdrage, financieel of in natura. Hier wordt gedacht aan het beschikbaar stellen van materialen, een financiële bijdrage, ambachtelijke diensten, professionele adviezen of ideeën zoals een tuinontwerp voor alle seizoenen en al wat bruikbaar is om een mooi groen plein te creëren. Denk aan de inrichting van een sponsor-kruidentuin of aan het beheer van een stukje natuur in bezit van jou als sponsor. Er zijn zoveel manieren waarop we elkaar kunnen helpen en versterken!

Sleutelwoorden:

  • ontmoeten en verbinden
  • duurzaam en ecologisch (zoals opvang van regenwater)
  • moes- en kruidentuin
  • natuurpad, (fruit)bomen
  • beleven en bewegen
  • ontspanning, therapie en vergaderen (zithoeken)

Uiteraard zullen we jouw bijdrage aan de Gooische gemeenschap tot uitdrukking brengen in onze media-uitingen, zoals op onze website, social media en nieuwsbrief.

Heb je een hoveniersbedrijf, een graafmachine, ben je stratenmaker, kweek je planten of bomen, wilt je met jouw bedrijf sponsor worden of ben je gewoon heel handig en zou je aan de slag willen gaan om ons grijze tegelplein om toveren in een mooie natuurlijke, gezond en groen plein?

Neem dan contact op met onze beheerder via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt!

Team BALA