Eefje van Vliet

Eefje van Vliet

Leraar Zijnsoriëntatie, Psychosociaal therapeut

Over Eefje (1980):

Zijnsoriëntatie herinnert mij aan wie ik al ten diepste ben. Elke dag opnieuw raak ik geïnspireerd door de rijkdom en onbegrensdheid van mijn, en ieders, geest. Het leert mij de kunst van leven in vrijheid én verbondenheid in mijn dagelijks leven. Mijn leven is er lichter, zorgelozer en liefdevoller door geworden. Een wondermooi geschenk, dat ik graag wil delen.

Rond mijn twintigste levensjaar voelde ik de behoefte om mezelf op psychologisch en spiritueel niveau te ontwikkelen. Ik kwam in aanraking met verschillende spirituele stromingen waaronder Zijnsoriëntatie. Vanaf dat moment ben ik mij diep verbonden gaan voelen met de visie. In 2012 heb ik me aangesloten bij de School voor Zijnsoriëntatie.

Naast mijn Zijnsgeoriënteerde werkzaamheden, ben ik werkzaam als therapeut. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als psychosociaal therapeut waarna ik me gespecialiseerd heb in dans- en bewegingsleer, cognitieve gedragstherapie en verslavingsproblematiek.

Mijn praktijk 'Zicht op Zijn' is gevestigd in Almere en is een leer- en oefenruimte voor ieder die geïnteresseerd is in bewustzijnswerk.
Ik bied trainingen aan in Almere Oosterwold, Almere Buiten en in Huizen. Ik nodig je van harte uit om nader kennis te maken met mij en mijn aanbod.

Aanbod:

  • Basistraining Zijnsgeoriënteerde meditatie
  • Vervolgtraining Zijnsgeoriënteerde meditatie
  • Inspiratiebijeenkomsten
  • Cursus Gezonde Zelfliefde
  • Padcoaching / Integratiegroep
  • Individuele begeleiding

Met hartelijke groet,

Eefje van Vliet

www.zichtopzijn.com
info@zichtopzijn.com
06 410 86 631